IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (CHIM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
    Черешаря ли натиска така грозно или играчорите са виновни, как мислиш оракуле !?!?
    не знам кой от къде натиска но аз съм доволен...допълних днес на 2 пъти...да видим следващите дни какво ни очаква....ако продължи надолу допълвам още...ако качи повечко ще започна да продавам по малко

Коментар

• да не потъне на 140 , не е като да не е виждано...сега дали чуждениците нямат да се наредят ...
      Last edited by swot; 19.12.2014, 15:35.

Коментар

• Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнение
        разбира се....просто днес си допълних още малко и затова казах че ще пазарувам!!!
        Черешаря ли натиска така грозно или играчорите са виновни, как мислиш оракуле !?!?
        Не е препоръка... !!!
        "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от athanatos Разгледай мнение
          дано си напазарувал вече
          разбира се....просто днес си допълних още малко и затова казах че ще пазарувам!!!

Коментар

аз днес ще пазарувам че след няколко дни може да е късно за това
            дано си напазарувал вече

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
              Абе ти си голям оптимист, чак се чудя защо така?
              Желая ти успех и дано ти продам след няколко дни
              аз днес ще пазарувам че след няколко дни може да е късно за това

Коментар

щом е реторичен няма да ти отговарям
                но аз заставам от страната за покупки
                Абе ти си голям оптимист, чак се чудя защо така?
                Желая ти успех и дано ти продам след няколко дни

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
                  Оракуле един реторичен въпрос от мен ти къде живееш, в България ли
                  щом е реторичен няма да ти отговарям
                  но аз заставам от страната за покупки

Коментар

настана време за растеж-хайде софикс UP UP
                    Оракуле един реторичен въпрос от мен ти къде живееш, в България ли

Коментар

• настана време за растеж-хайде софикс UP UP

Коментар

• Титаник потопи кърмата

Коментар

• Значи сега стана обратно ... Ако има по малко опашка по голям проблем

Коментар

• Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнение
                            ей при този бойко борисов арно ми става като гледам как се държи акцийката любимата ми....
                            и какво искаш да ни кажеш по-точно...би ли се уточнил...?!??

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
                              Един се беше изказал че нямало кой да продава под 2 лв.Ето днес продаваха яко под 2 лв че и под 1.80 лв. Да не бъда лош ама може и под 1.70 да започнат да разпродават.
                              Акцията е бързоликвидна и волатилна. Правят се големи печалби и големи загуби.

Коментар

• ей при този бойко борисов арно ми става като гледам как се държи акцийката любимата ми....

Коментар

Working...
                                X