IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (CHIM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Един се беше изказал че нямало кой да продава под 2 лв.Ето днес продаваха яко под 2 лв че и под 1.80 лв. Да не бъда лош ама може и под 1.70 да започнат да разпродават.

Коментар

• Къде е кашпировски? Генерале, имаме ли данни !?
      Не е препоръка... !!!
      "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
        напълно съм съгласен .................. добрите новини нямат край

пътя го знаете

първа цел 2,40 следващия месец ............ втора цел 3,50 до следващата НГ

много хубаво звучи за дни като днешния!!! но въпреки всичко аз съм оптимист!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от radon222a Разгледай мнение
          Като се погледнат големите пакети на какви цени заминаха за чужбина ( 2.15лв. и 2.05лв.), free float намалява, има правителство, раздават 3.6млр.лв + тези от банка Виктория, отблокирани са парите от ЕС, взимаме заеми да ги харчим, а не да ги държим в банки,.....мисля, че мъката отмина.
          напълно съм съгласен .................. добрите новини нямат край

пътя го знаете

първа цел 2,40 следващия месец ............ втора цел 3,50 до следващата НГ

fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Колко ли ще издържи айсберга на бида..?

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
              няма кой да продава под 2 лева и оборота тук го доказва

треперушките продадоха техните акцийки доволни от десетината стинки печалба и сега си мислят, че отново ще вземат на 185 като ще заливат форума с мантри, а посоката е ясна - първа цел 240 следващия месец
              Като се погледнат големите пакети на какви цени заминаха за чужбина ( 2.15лв. и 2.05лв.), free float намалява, има правителство, раздават 3.6млр.лв + тези от банка Виктория, отблокирани са парите от ЕС, взимаме заеми да ги харчим, а не да ги държим в банки,.....мисля, че мъката отмина.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
                Всичко е възможно по принцип но за сега не го виждам да мръдне много нагоре.Струва ми се че Флагманът ще се клатушка между 1.85- 1.97
                За съжаление и аз все повече си мисля, че е най-реалистично това. Все пак нека и да не забравяме, че тук както си е спокойна водата и изскача по някое цунами, което дърпа и цялата борса нагоре. В началото на годинате според мен ще има ръст, защото тогава ще има доста свободни пари от коледни бонусчета, а и пренастройване на инвестиционните стратегии. Виж, че последните 2 години в края на януари и началото на февруари имаме силни импулси.
                Не е препоръка

Коментар

Разбира се времето ще покаже най-добре.Ние само предполагаме и си анализираме ситуацията.
                  И как точно си "анализирате ситуацията"?

Коментар

• няма кой да продава под 2 лева и оборота тук го доказва

треперушките продадоха техните акцийки доволни от десетината стинки печалба и сега си мислят, че отново ще вземат на 185 като ще заливат форума с мантри, а посоката е ясна - първа цел 240 следващия месец

Коментар

• Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнение
                      +1
                      и според мен ще е така...но само времето ще покаже най-точно
                      Разбира се времето ще покаже най-добре.Ние само предполагаме и си анализираме ситуацията.

Коментар

Всичко е възможно по принцип но за сега не го виждам да мръдне много нагоре.Струва ми се че Флагманът ще се клатушка между 1.85- 1.97
                        +1
                        и според мен ще е така...но само времето ще покаже най-точно

Коментар

• ще си мечтаят още дълго за 180 , но януари потегляме към кота 240, после 350 и т.н.
                          Last edited by X_Y; 13.12.2014, 12:15.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mammita Разгледай мнение
                            Колеги нека не се караме за глупости, а да видим каква е ситуацията. Голям отпор на 2та лева се вихри. Чудя се дали до края на годината (то неостана много де) ще видим нов тест на 1,7 или ще отидем на 2,2 лв. Май най-реалистично ще се запази моментната цена. Все пак това са Хим, те обичат последните дни и часове на сесията за финал на годината да обръщат рязко платната в удобната за тях посока. Та май ще има интрига следващата седмица.
                            *Не е препоръка.

Коментар

• Колеги нека не се караме за глупости, а да видим каква е ситуацията. Голям отпор на 2та лева се вихри. Чудя се дали до края на годината (то неостана много де) ще видим нов тест на 1,7 или ще отидем на 2,2 лв. Май най-реалистично ще се запази моментната цена. Все пак това са Хим, те обичат последните дни и часове на сесията за финал на годината да обръщат рязко платната в удобната за тях посока. Та май ще има интрига следващата седмица.
                              *Не е препоръка.

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
                                недей да скромничиш ..................... освен мисирката няма кой друг да ти оспорва призовата позиция в този форум
                                С теб не може никой да се мери.Ти си баш играч само дето твойта работа"На гол г..з чифте пищови"

Коментар

Working...
                                X