Доста покупки от Елана имам тези дни, не само по тази позиция. Явно се закриваше някакъв голям портфейл.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнение
закупих от "Елана трейдинг" на 0,82, но не твърдя че е основния, не съм сигурен
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнениеВидяхме голям обем за кратко време и пакета на чужденеца дето чакахме от доста време замина в по-добри ръце..... пътя нагоре е отворен. Таргетът ми до края на годината е 1.20Last edited by спекуланта; 13.05.2021, 10:15.
Коментар
-
Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнениекой посредник продаваше?М.... . ш..... ..й.о!
Коментар
-
Първоначално изпратено от mecka_stryvnica Разгледай мнение
Значи се опукахте вече, щом започнахте да се хвалите с тонажа. По-интересно е кой сега ще купува, след като започвате да нареждате ордерите от другата страна
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение
И аз 40т
- 1 like
Коментар
-
Много положителен за борсата ни ден, а тук е направо чудесен!
202 сделки по позицията и с максимална единична сделка за 23 400бр - това е истински пазар. Или поне началото му.
Ако се прехвърли и по други натиснати позиции - това ще е най-бичия сигнал от доста години.
Поздрви и успех!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнениеЗа тези които се плашат от покупки на CHIM бих ги посъветвал да погледнат графиката на китайската компнаия за електрически коли NIO. (отварям скоба че не искам да вменявам каквато и да е прилика с хим...) Няма да повярвата на какво е била подложена 2 години след IPO-то от 2018 до 2020 когато започва шеметно да се качва. Още от 2019 г беше напълно ясно, че ще е една от топ марките, но прoдължи да се срива. Сега след 60-кратен ръст спадна почти 50%. Акцията е била с много добър рейтинг почти през цялото време.... та изводът е прост - no pain, no gain
Коментар
-
Първоначално изпратено от див осорляк Разгледай мнение
ще изчакам тогизМ.... . ш..... ..й.о!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
Скоро ще си доволен и за достъп до семсеидевет стинки
Коментар
-
За тези които се плашат от покупки на CHIM бих ги посъветвал да погледнат графиката на китайската компнаия за електрически коли NIO. (отварям скоба че не искам да вменявам каквато и да е прилика с хим...) Няма да повярвата на какво е била подложена 2 години след IPO-то от 2018 до 2020 когато започва шеметно да се качва. Още от 2019 г беше напълно ясно, че ще е една от топ марките, но прoдължи да се срива. Сега след 60-кратен ръст спадна почти 50%. Акцията е била с много добър рейтинг почти през цялото време.... та изводът е прост - no pain, no gain
Коментар
Коментар