Първоначално изпратено от vale1
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
И що да не я впише.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Свилен Колев Разгледай мнение
Ще разберем, след като ТР впише поканата за ОС на 30.06.2021г.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
едва ли - все пак са кандидатствали по мярка 60/40, ако не се лъжа и летищата получиха държавно подпомагане.
П.П. Но като видях при всичките им останали дружества /вкл. Нефт и Газ/ мисля, че дивидент няма да има и това би било края /като цена, ликвидност и интерес/ на този флагман като борсово дружество.Last edited by 15%; 31.05.2021, 20:18.Пътека се прави камък по камък!
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от lefti Разгледай мнениеЕдно леко дивидентче ще оправи работата!.
Коментар
-
Всичко е стабилно закотвено, както резултатите, така и цената:
"...Влиянието на коронавирус пандемията върху финансовото състояние и резултатите от дейността на Групата през първото шестмесечие на 2021 г. беше следното:
- спад на приходите от нефинансова дейност с 54 861 хил. лв. през първото тримесечие на 2021 г. спрямо същия периодпрез миналата година; но увеличение на приходите от застраховане с 6 797 хил.лв.и намаление на административни и оперативни разходи с 23 882 хил.лв.
- без съществена промяна на оперативната печалба поради компенсиране на намалените приходи с оптимизиране наразходите ..."
Коментар
-
Първоначално изпратено от superexpert Разгледай мнениеБАНИЧКА С БОЗА 2ЛВ.
ХИМА ЩЕ КУПИШ 2 1/2 АКЦИИ и СТАВАШ СЪДРУЖНИК НА ГРУПАТА.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Майстора233 Разгледай мнение
Ако имаш предвит че вън духа и вали.
От целта работа най много да ме заболят кокалите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнениеВремето се стопли, сезонът идва, короната вече не е тема номер едно и в тоя ред на мисли не е ли време корабът да понадуе платната.
От целта работа, най - много да ме заболят кокалите.Last edited by Майстора233; 26.05.2021, 23:31.
Коментар
Коментар