IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (CHIM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение
    Аватарчето е послание към гледащите го.. Вярвам, че има хора , който са с всичкия си, за да не допускат залитане към този строй.
    +1
    напълно съм съгласен с теб....всяко време трябва да познава героите си...а времената отдавна са вече други

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
      Да ти кажа честно на теб ти се смеят.
      недей да скромничиш ..................... освен мисирката няма кой друг да ти оспорва призовата позиция в този форум

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
        то целия форум ти се смее и за пример те дават, но ти си мислиш, че всички останали имат някакъв проблем

огледай се малко ........................ време ти е за четвърти ник
        Да ти кажа честно на теб ти се смеят.

Коментар

Хахаха ти ме разсмя!! Ти имаш някакъв проблем.
          то целия форум ти се смее и за пример те дават, но ти си мислиш, че всички останали имат някакъв проблем

огледай се малко ........................ време ти е за четвърти ник

Коментар

като баннат някой мой ник не ми е проблем да си направя следващ - не робувам на никове и всеки знае с кои никове драскам тук

а ти сам се банваш по някое време като те хване срам след което си правиш нов ник и не поглеждаш към старата си самоличност

това е разликата между нас
            Хахаха ти ме разсмя!! Ти имаш някакъв проблем.

Коментар

Ми ти за себе си май говориш.Аз ник не съм сменял ама ти редовно го правиш.
              като баннат някой мой ник не ми е проблем да си направя следващ - не робувам на никове и всеки знае с кои никове драскам тук

а ти сам се банваш по някое време като те хване срам след което си правиш нов ник и не поглеждаш към старата си самоличност

това е разликата между нас

Коментар

щом на теб ти харесва вече два ника позорно да сменяш защото всеки те подритва и ставаш за смях в този форум ................... нека така да бъде

аз знам, че от тук нататък за теб следва избор на четвърти ник .................... и по всяка вероятност вече си го създал

жалка историйка си - не може да ти се отрече умението да се злепоставяш сам
                Ми ти за себе си май говориш.Аз ник не съм сменял ама ти редовно го правиш.

Коментар

По добре в устата отколкото в краката,но ти това го знаеш сам.
                  щом на теб ти харесва вече два ника позорно да сменяш защото всеки те подритва и ставаш за смях в този форум ................... нека така да бъде

аз знам, че от тук нататък за теб следва избор на четвърти ник .................... и по всяка вероятност вече си го създал

жалка историйка си - не може да ти се отрече умението да се злепоставяш сам

Коментар

теб никой не те съди ...................... просто те дават за пример в какво не бива да се превръща човек...
                    По добре в устата отколкото в краката,но ти това го знаеш сам.

Коментар

Е какво да се направи хора всякакви.Добре е човек да погледне себе си преди да съди някого.
                      теб никой не те съди ...................... просто те дават за пример в какво не бива да се превръща човек...

Коментар

на целия форум помогаш , а не само на младежа

всеки те сочи за пример .................................................. ........................................... какво не бива да е...
                        Е какво да се направи хора всякакви.Добре е човек да погледне себе си преди да съди някого.

Коментар

• Как е изпаднали мечки, рутите ли котировкиtе !?
                          Не е препоръка... !!!
                          "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

Супер!Радвам се че съм помогнал на младежа!
                            на целия форум помогаш , а не само на младежа

всеки те сочи за пример .................................................. ........................................... какво не бива да е...

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                              ,Дадох му да чете какво си писал
                              Супер!Радвам се че съм помогнал на младежа!

Коментар

• Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнение
                                +1
                                така е и на мен това ми направи впечатление....въпроса е какво ще стане ако продавачите се дублират...тогава вместо рутене да не се получи направо къртене
                                П.С.интересен аватар си си сложил...с тези символи на комунизма
                                Аватарчето е послание към гледащите го.. Вярвам, че има хора , който са с всичкия си, за да не допускат залитане към този строй.

Коментар

Working...
                                X