If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Всевишния го е казал:когато пада -продавай,когато върви нагоре-купувай,според мен е грешка да пълниш,за да сваляш средната цена ,защото не знаеш дъното,да не се окаже после че средната е много над дъното,пък нямаш кеш да допълваш
не давам акъл никому,щот нямам за мен си
Бъдете алчни когато другите се страхуват и трябва да се страхувате когато другите са алчни...
Тази цена на акцията е съизмерима с цената от юни месец с кризата КТБ. Какво стана от тогава до сега. Раздадоха едни милр. лева и положението се успокои.А се говореше край всички при са загубени. Сега се намери друг повод за плашене и недоверие.Нещата се преекспонират. НО целта е точно това. В залитането от едната крайност в другата. Така се правят ПАРИ. Е....някой и ще загубят от грешен ход. Това е! Това гласуване ще има да го дъвчат до март, докато го изгладят, но пари спечелени и загубени на БФБ не се връщат.
Всевишния го е казал:когато пада -продавай,когато върви нагоре-купувай,според мен е грешка да пълниш,за да сваляш средната цена ,защото не знаеш дъното,да не се окаже после че средната е много над дъното,пък нямаш кеш да допълваш
При най-ниското ниво на курсовете най-твърдите имат акциите, а най-треперещите парите.
Във върха на бума най-коравите са с парите, а треперещите държат акциите.
Нещата не са зле засега ... В крайна сметка това се отнася за младежите , а пък на всеки партидата остава в досегашния упф така че пенсионните нямат да продават . Вноските както досега ще си влизат в тях . Те и без това последните години не къпуват български акции а само чужди
Колко от търгуващите зная за това ? ...Елементарна логика.
За мен спад повече от 1-2% в понеделник ще бъде силно позитивен сигнал - понеже ще означава, че има достатъчно хора на БФБ, които са лабилни и лесно могат да си загубят парите ...
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Даже около нова година ще се влеем в световното рали и който купи днес купи...тези пичове си имат газ ... Пускат си завода скоро ... Винаги са били ОК ще си бъдат
Нещата не са зле засега ... В крайна сметка това се отнася за младежите , а пък на всеки партидата остава в досегашния упф така че пенсионните нямат да продават . Вноските както досега ще си влизат в тях . Те и без това последните години не къпуват български акции а само чужди
Коментар