IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (CHIM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
    това изказване е на Костолани ...................... човека все пак има 70 години опит по борсите...

Коментар

• Първоначално изпратено от radon222a Разгледай мнение
      Класическо изказване, което ако е реализирано е ПЕРФЕКТНО.
      това изказване е на Костолани ...................... човека все пак има 70 години опит по борсите...

Коментар

• Първоначално изпратено от swot Разгледай мнение
        Да не говорим че нито едно пенсионно има акции от тук .. Тук имат само чъжденци които купуваха средно на 2.15
        Точно така.

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
          При най-ниското ниво на курсовете най-твърдите имат акциите, а най-треперещите парите.

Във върха на бума най-коравите са с парите, а треперещите държат акциите.
          Класическо изказване, което ако е реализирано е ПЕРФЕКТНО.

Коментар

• Ами защото на няколко им се иска много да падне да си накупят но няма да стане ... Посоката е оцветена в зелено

Коментар

• Първоначално изпратено от див осорляк Разгледай мнение
              Всевишния го е казал:когато пада -продавай,когато върви нагоре-купувай,според мен е грешка да пълниш,за да сваляш средната цена ,защото не знаеш дъното,да не се окаже после че средната е много над дъното,пък нямаш кеш да допълваш
              не давам акъл никому,щот нямам за мен си
              Бъдете алчни когато другите се страхуват и трябва да се страхувате когато другите са алчни...

Коментар

• Тази цена на акцията е съизмерима с цената от юни месец с кризата КТБ. Какво стана от тогава до сега. Раздадоха едни милр. лева и положението се успокои.А се говореше край всички при са загубени. Сега се намери друг повод за плашене и недоверие.Нещата се преекспонират. НО целта е точно това. В залитането от едната крайност в другата. Така се правят ПАРИ. Е....някой и ще загубят от грешен ход. Това е! Това гласуване ще има да го дъвчат до март, докато го изгладят, но пари спечелени и загубени на БФБ не се връщат.

Коментар

Да не говорим че нито едно пенсионно има акции от тук .. Тук имат само чъжденци които купуваха средно на 2.15
                  Ама имат фарми и ТКЗС-та ....
                  Доволен съм, че нямат и в ЦКБ
                  За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от див осорляк Разгледай мнение
                    Всевишния го е казал:когато пада -продавай,когато върви нагоре-купувай,според мен е грешка да пълниш,за да сваляш средната цена ,защото не знаеш дъното,да не се окаже после че средната е много над дъното,пък нямаш кеш да допълваш
                    При най-ниското ниво на курсовете най-твърдите имат акциите, а най-треперещите парите.

Във върха на бума най-коравите са с парите, а треперещите държат акциите.

Коментар

• Да не говорим че нито едно пенсионно има акции от тук .. Тук имат само чъжденци които купуваха средно на 2.15

Коментар

• То толкова падна че даже ръст ще има ... Важното е че това не засяга досегашните партиди

Коментар

Нещата не са зле засега ... В крайна сметка това се отнася за младежите , а пък на всеки партидата остава в досегашния упф така че пенсионните нямат да продават . Вноските както досега ще си влизат в тях . Те и без това последните години не къпуват български акции а само чужди
                          Колко от търгуващите зная за това ? ...Елементарна логика.
                          За мен спад повече от 1-2% в понеделник ще бъде силно позитивен сигнал - понеже ще означава, че има достатъчно хора на БФБ, които са лабилни и лесно могат да си загубят парите ...
                          За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Даже около нова година ще се влеем в световното рали и който купи днес купи...тези пичове си имат газ ... Пускат си завода скоро ... Винаги са били ОК ще си бъдат

Коментар

• Нещата не са зле засега ... В крайна сметка това се отнася за младежите , а пък на всеки партидата остава в досегашния упф така че пенсионните нямат да продават . Вноските както досега ще си влизат в тях . Те и без това последните години не къпуват български акции а само чужди

Коментар

• Всевишния го е казал:когато пада -продавай,когато върви нагоре-купувай,според мен е грешка да пълниш,за да сваляш средната цена ,защото не знаеш дъното,да не се окаже после че средната е много над дъното,пък нямаш кеш да допълваш

Коментар

Working...
                                X