If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
То да е само Хим-а. Всичко е под вода. Според мен ББ изнудва частните ПФ-та. Помните ли, че 2010 г. изигра същия номер с реформата. Каза, че трябва да почват да плащат ПФ-тата, но те нямаха възможност. Тогава искаше пак да им вземе парите. След 2 месеца мотане и ходене по нервите си стиснаха ръцете да дадат 100 млн. и всичко ще е ок. Сега просто ги изнудва за още и според мен ще са към 500 млн. този път. Приеха на първо четене закона и ББ каза, че до края на март няма да разписва нищо, та просто ПФ-тата според мен сега събират кеша. Та за това всичко е яко под вода.
Да не ви плаша ама Флагманът засмука вода и ми се струва че това е само началото.Ръст скоро няма да видите.Гетов може да оьлезе прав че цената може и на 1.40 да слезе.
Не четеш ли кои са топ 10 от капитал !?
Подиграли са се с флагмана. Треснали са го на 12-то място, а привилегированите са на ...34 !?!?
Не разбрах, каква е разликата и то в по-лошо на привилегированите спрямо обикновените, като привилегията носи и дивидент !?
E,че аз от акция номер едно на брокерите съм бъкан. Питомното хванахме, сега да ударим и дивото
За другото и аз не разбирам. Освен да очакват загуба за годината и нулев дивидент?
Да не ви плаша ама Флагманът засмука вода и ми се струва че това е само началото.Ръст скоро няма да видите.Гетов може да оьлезе прав че цената може и на 1.40 да слезе.
Че тя сега не е ли 1,60. 1,40 е само на 20 стинки бе вожде. Да не запеете дружно песните за номинал по някое време !?!?
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Щом проби 1.69 следващите спирки са около 1.50 и около 1.40. Това са нивата, на които ще започна да купувам. Ако е рекъл Господ.
Не четеш ли кои са топ 10 от капитал !?
Подиграли са се с флагмана. Треснали са го на 12-то място, а привилегированите са на ...34 !?!?
Не разбрах, каква е разликата и то в по-лошо на привилегированите спрямо обикновените, като привилегията носи и дивидент !?
На мен това ми изглежда на репо. Интересното е къде ще отиде кеша от тук. Явно някой си е харесал добра хартия (или няколко), които смята за перспективни в краткосрочен план.
Коментар