If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Моите вълшебни графики показват, че спад под 1.70 е труден за постигане, а това е изменение от по-малко от 10% спрямо текущата цена. Който се е усетил да купува днес в по-ниското (аз не съм сред тези хора), може спокойно да седне и да чака развитието на картинката.
Вече 7-ми месец нищо не съм продавал, само купувам.
Вчера и днес реших спекулативно да вляза с по-голяма бройка, но таймингът ми явно беше много крив. Има и такива моменти, не ми е за пръв път. Графичното дъно е много надолу и трендът изглежда стабилно възходящ (поне засега), но явно е дошло време за прибиране на печалби.
Лошото е, че обикновено такива спекулации ги отигравам с много пъти по-малък обем, а сега ей така за отскок за 2 дни добавих към 35% по позицията. Борсова класика - купувам около локален връх при покачващ се пазар!
От пишещите тук съм сигурен, че ей сега ще се намери някой, който да ми обясни как нищо не разбирам!
минем ли 1,86 то следващата съпротива е 2 лева и следващата много силна съпротива е около 2,15 лв. ................. всички знаем какво заиграване имаше през последната година около двата лева и около 2,15лв.
не успеем ли да прескокнем 1,86-1,88 то тогава падаме отново надолу където на 1,69 лв. е силната подкрепа на хима, а по-надолу следващата подкрепа е 1,50-1,52
тези мои нахвърляни мисли не са препоръка за каквото и да било -------------- вие си го знаете, де
не можахме да се задържим на над 1,86-1,88 и много лесно паднахме под съпротивата ................... караме по сценария дето съм начертал
1.832 лв..... 20 Х 1000 = 20000 бройки най-вероятно
Нагоре останаха около10000бр. до 1.9лв.
Еуфорията мина. Сега да видим кой ще ги лапне тези бройки?
Разсъждавах на глас. Не препоръчвам нищо.
Коментар