If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Като ще е гарга, да е рошава.
Що ли не спрат търговият, и без друго никаква я няма, а като се появи някой ще тръгне да разпродава.
Коментар
Konsultant
Erste Group Immorent продава бизнеса си в България на Тексим банкЦената на сделката, при която ще бъде прехвърлен портфейл за над 91 млн. лв., не се съобщава
И защо ? Няма ли да е далавера да ги купят сега и в изгоден момент (избран от тях ) да ги продадат ?
Всъщност нека запознатите да кажат дали подобна "врътка" би била в противоречие със закона.
Някои го практикуват редовно, па се чудят що им отказват лицензи разни ...
Не е препоръка - дори акции не съм си купил тук, засега.
И защо ? Няма ли да е далавера да ги купят сега и в изгоден момент (избран от тях ) да ги продадат ?
Всъщност нека запознатите да кажат дали подобна "врътка" би била в противоречие със закона.
Някои го практикуват редовно, па се чудят що им отказват лицензи разни ...
Не е препоръка - дори акции не съм си купил тук, засега.
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Не мисля че реалната икономика ще даде какъвто и да е резултат тук. Смятам че потенциала на повечето публични дружества особено на тези които участват в индексите се е изчерпал. Има много печеливши малки и големи компании които никога няма да се листнат тук и които реално движат икономиката напред.
Ето и малък пример: http://www.investor.bg/specialni-pre...naciia-201704/
...новина от такова естество за цялата икономика на страната няма как да не даде своето отражение по позицията и да не рефлектира върху нейната цена
Не мисля че реалната икономика ще даде какъвто и да е резултат тук. Смятам че потенциала на повечето публични дружества особено на тези които участват в индексите се е изчерпал. Има много печеливши малки и големи компании които никога няма да се листнат тук и които реално движат икономиката напред.
Ето и малък пример: http://www.investor.bg/specialni-pre...naciia-201704/
Не е препоръка
Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
Коментар