If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
браво за емката а за хиката беше писал че под 3,2 пак ще я пожелаеш....ама сигурно не помниш....вече година мина....почтиа
тАзи която не помни е "мече цвети" ... ХИКА не съм пожелавал ! и под 3,10 , слагал съм поръчки на 2,7+ при свободен ресурс . Тя и Алко са твои любимци, аз избягвам да слугувам на тези които не ми връщат .
Флагманът вместо нагоре тръгна надолу като Титаник.Хихи всички мислеха че 1.60 ще е най-ниската цена а то вече 1.45 стана.Колко му е да отиде и на 1.30 както някой беше споменал .
Флагманът вместо нагоре тръгна надолу като Титаник.Хихи всички мислеха че 1.60 ще е най-ниската цена а то вече 1.45 стана.Колко му е да отиде и на 1.30 както някой беше споменал .
При Гагарин е друга играта , някой се мъчи да и сваля цената......При всяка добра новина се изтегля и като мине ентусиазмът нарежда поръчките продава, това сеправи за пети път тази година.....последния път падна 39 а гледай колко е натрупал днес....
И алианц това ги устройва ли, не е ли малко в повече концпиративно !?
Що да е станАло ?
с Емка - имам си затворена печ.
Emka закрита 03,08,15г + ~ 700
и нови 424 ми влязаха скоро беше , а ХИКА все още не съм я пожелал, но ако си забравила ще ти я припомня в комплект за да не се съмняваш -
- ДРУГО да те интересува ??? - защото за останалите не е !
браво за емката а за хиката беше писал че под 3,2 пак ще я пожелаеш....ама сигурно не помниш....вече година мина....почтиа
Коментар