If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Предвид спада на печалбата в индивидуалния шестмесечен (с около 7 млн. спрямо година по-рано), то тук сме почти без промяна.
Прави впечетление спада/ даже отрицателния резултат от операции с финансови инструменти (специално през второто тримесечие), което не ме учудва и дори ме радва, че точно на това се дължи спада в крайния резултат.
Същевременно нетния резултат от Застраховане регистрира впечатляващ ръст!
Остава и резултатите по другите основни пера да обърнат тенденцията и да почнем да катерим.
Химът си е може би най-добрата перспектива на БФБ. Цената му е адски ниска за стойността, която стои зад него и спадовете са просто натиск на цената от големи инвеститори, които са се напълнили по време на бума с акции и сега искат да освободят парите. Ето за това и в един прекрасен момент (според мен скоро) отново ще имаме изстрелване на цената с поне 70% -80%
Химът си е може би най-добрата перспектива на БФБ. Цената му е адски ниска за стойността, която стои зад него и спадовете са просто натиск на цената от големи инвеститори, които са се напълнили по време на бума с акции и сега искат да освободят парите. Ето за това и в един прекрасен момент (според мен скоро) отново ще имаме изстрелване на цената с поне 70% -80%
Ако тук не виждаш перспектива, то не знам къде ще я видиш :-).. фармичката, трейсчето, ихлбл-то или ?!?
Коментар