Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от strol Разгледай мнение
Стига,че стадото пак ще полудееТолкова са доволни,че цената от над 2.50лв. се е сринала само до 80ст.,а не до 60ст. както предполагах аз
Ама то тъпото си е тъпо
Като им казвах преди време,че ще купувам на цена под левче, блееха като обезумели в един глас Хахахаха…….
!!!!! Радвам се да видя, че даваш коментари тук. Прогнозата ти се сбъдна само защото имаше глобална пандемия... (не защото ги разбираш много нещата ) иначе щеше да я видиш през крив макарон. Лично аз ще чакм да си върна бойките на по - ниско и все още нямам покупка на ХИМ. Може и да съм сгрешил, но възможности много и не съжалявам ако не успея да взема нещо тук. Гледам и не само гледам на места с по - голям профит и за по - кратко време
( според мен).
Поздрави
Коментар
-
Стига,че стадото пак ще полудееТолкова са доволни,че цената от над 2.50лв. се е сринала само до 80ст.,а не до 60ст. както предполагах аз
Ама то тъпото си е тъпо
Като им казвах преди време,че ще купувам на цена под левче, блееха като обезумели в един глас Хахахаха…….
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
спускането свърши ...... вече и ти си го разбрал...
следва малко търговия в рейндж и след това поемам към еверест...
Голямото реване тепърва предстои и ти активно ще участваш в него.
Може после да отидеш и да се хвърлиш от Еверест.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
Мажеш ли ските.
следва малко търговия в рейндж и след това поемам към еверест...fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
радвай се, че има кой да си хвърля хартиите на +30% след като ти си хвърли твоите..... така можеш да си ги вземеш отново
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
Салфеткаджии!
Хвърлят си банкнотите, като салфетки, в бичи капани и после нямат пари за тоалетна хартия...... така можеш да си ги вземеш отново
fuск the bеаr - give me the bееr
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
Oт 1,40 до 1,20 се ослушвахте после до лева и от лева на долЕ като салфетки ги хвърляхте
Хвърлят си банкнотите, като салфетки, в бичи капани и после нямат пари за тоалетна хартия.Last edited by Три без коз; 15.04.2020, 17:43.
Коментар
-
Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнение
Кога е било същото преден път?
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
Сега се ослушват и като мине под 1,12 и се блъскат Кой първи да хвърли картите
Всеки път едно и същоМ.... . ш..... ..й.о!
Коментар
-
Ама то тъпото си е тъпо
Всеки път едно и също
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеКво става пак ли хванахте пътя към 1 лвТолкова са доволни,че цената от над 2.50лв. се е сринала само до 80ст.,а не до 60ст. както предполагах аз
Ама то тъпото си е тъпо
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от конфуций Разгледай мнение
Здравко, ти ли продаде? Признай си.
Коментар
Коментар