Първоначално изпратено от polki
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Innocent Разгледай мнение
На колко ст. ти е поръчката купува и колко бройки търсиш да купиш ?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнениеТака е, тази криза дойде неочаквано, но е възможност. Видно е че 20то десетилетие ще е различно от 00те или 10тото.
Който не се промени, ще страда.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнение
По натам още по-малко ще струват или ще фалират дори ако не се инвестира или реформират. С наличните пари следва да инвестират в това с което ще останат.
сега ще трябва да се запретнат ръкавите и да се започне работа ..... в това число и шихана, а не по цял ден да се седи в залата за тренировки...fuск the bеаr - give me the bееr
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Ликвидация значи продажба на преценените за ненужни и не достатъчно рентабилни активи.. И ти реши че точно сега е времето!?
Говорим за продажба, не за подаряване!
Коментар
-
Първоначално изпратено от realista Разгледай мнениеДнес ще тествате ли 0.90?М.... . ш..... ..й.о!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнениеСега е времето след 13 Май, всички големи компании да се замислят, какво не им трябва от кервана с всякакви активи, имоти, предприятия-гробници от преди 10 ноември и да разкарат всичко ненужно - с две думи ликвидация.
Говорим за продажба, не за подаряване!
- 1 like
Коментар
-
В X3 news има уведомление за отложени отчети.
УВЕДОМЛЕНИЕ От Химимпорт АД с ЕИК 000627519 във връзка със Закона за мерките и действията по време на извънредното положение, обявено с решение на Народното събрание от 13 март 2020 г., който е обнародван в брой 28 от 24.03.2020 г. на Държавен вестник, за удължаване на сроковете за представяне на финансово – отчетна информация от страна на емитентите. приключващи на 31 декември 2019 г. или следващи периоди, в контекста на COVID-19 Уважаеми Дами и Господа, Уведомяваме Ви, че Ръководството на Химимпорт АД , предвид загрижеността си към своите служители и придържайки се към препоръките на Министерство на здравеопазването, на СЗО както и препоръките за организиране на работния процес, които Министерството на труда и социалната политика разпространи,което своя страна води до относителни затруднения в комуникационните процеси, взе решение да публикува своите отчети съгласно новите положения в параграф 45 т. 1 и 2 от Закона за мерките и действията по време на извънредно положение, както следва: • Информация по 100н ал.1 от ЗППЦК – до 31 юли 2020 г. • Информация по 100н ал.2 от ЗППЦК - до 31 юли 2020 г. • Информация по 100о 1 ал.1 от ЗППЦК - до 30 септември 2020 г. • Информация по 100о 1 ал.2 от ЗППЦК - до 30 септември 2020 г. • Информация по 100о ал.1 от ЗППЦК - до 30 септември 2020 г. • Информация по 100о ал.2 от ЗППЦК - до 30 септември 2020 г. . 30 март 2020г.
Коментар
-
Първоначално изпратено от HiperioN Разгледай мнение
Трябва да ти кажа, че и при мен портфейла ми нарастна 3-4 пъти за посочения период, след като разпродадох почти на всичко през 2007 октомври и ноември.Уцелих връх, но точното дъно не можах и купувах по малко за да се застраховам. От там и печалбата спадна. Вероятно си по - рисков играч от мен и затова имаш по-висока доходност. Аз лично не изпадам в крайности и портфейла ми е голям за БФБ... та на кратко съм си много доволен.
Ще наблюдаваме тежка година и бавно движение нагоре, след като се смени посоката.fuск the bеаr - give me the bееr
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
Ще бъде удължена. Който си мисли нещо друго е неосъзнат ъпър.
И не само на думи, но и на дела.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
не мисля, че следващият месец карантината ще продължи и съответно падане на борсите няма да има ....... според мен след 3 седмици карантината у нас ще приключи...
за някои може да е ръждясала пружината през 2007 год. и да са останали да чакат онези нива ..... специално за мен мога да кажа, че от 2009 до 2018 год. портфейла ми нарасна с над 500% и на няколко пъти пружината яко се разспъна ....... ще съм доволен в следващите 10 години да постигна същата доходност като при предните 10 години ...... пък нека пружината да е ръждясала...
Ще наблюдаваме тежка година и бавно движение нагоре, след като се смени посоката.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
човечеството не веднъж от нулата е започвало да гради всичко отначало ....... ти сега се притесняваш, че месец-два е имало ваканция .... всички производствени мощности са налице - не забравяй това ..... единствената разлика е, че ще има поредното преразпределя на собственост!!!
излизал ли си в в германия например? ....... знаеш ли, че август месец всяка година масово се затварят предприятия защото целия персонал излиза в лятна отпуска и отиват на почивка? ....... нищо по-различно не е станало до този момент...
е ...... може да нямат отпуски това лято...
- 1 like
Коментар
Коментар