If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
софка е скочила с 9%, а ХИМ-а с 36% ....... разликата е 3 пъти
Гледа се и колко са "паднали", преди да "скочат"
Има един показател "бета", - показва косвена връзка между едното("софка") и другото(хим-а),
Хубаво е да имаш от тези с по-голямата бета, ...обаче когато пазарът расте, а не като пада
без препоръка
Ами а де, излезе, че първите три работни дни от извънредното положение е бил момента, а аз рекох да чакам за към края на извънредното и останах без евтини акции.
Не може винаги да се улучи точно.
Но "дъното", както го казваш е било за индекс 400, Сега сме в 430 - не е голяма разлика.
Обикновено, дъното го казва Дау, ние го следваме и то не пълноценно
Ами а де, излезе, че първите три работни дни от извънредното положение е бил момента, а аз рекох да чакам за към края на извънредното и останах без евтини акции.
Mи промени се сантиментът - вече почти всички са наясно, че това е смао грип, а не апокалипсис, който ще бъде угасен с много трилиони долари. Е, за чий са им хартии, при положение че златото е контролирано и почти утрепано, като могат да имат акции, които са с потенциал да направят прословутото V?
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Що малкия мук се прави на брокер и пуска малко количество на 95 стинки ...и така ще го прави неколко дни......
Аз го отиграх от 85 стинки на 115+ сега му търся най ниската цена покупка .....тези на 95 ще фанат само пица а може и това да не фанат.........
Мукът не бърза като гледам. Може да ги устиска до 095. За седмица може и да им види сметката
Много им се кахъриш на тези книги, ако ги нямаш По-добре виж 4еh по-навреме да го отиграеш, че там според днешната сесия, ситуацията май не върви по план !?
Що малкия мук се прави на брокер и пуска малко количество на 95 стинки ...и така ще го прави неколко дни......
Аз го отиграх от 85 стинки на 115+ сега му търся най ниската цена покупка .....тези на 95 ще фанат само пица а може и това да не фанат.........
Хайде по спокойно ...
Малко се качи борсата и излезохте Викачите...
Първо холдинг Варна нема достатъчно пари да си крепи собствената акция а ще купува от Холдинга... на последната балансировка беше мноого посен...
И ако всичките оптимисти от камората пак завикате в един глас че идва Годо май Пак е станало време за продажба....
Много им се кахъриш на тези книги, ако ги нямаш По-добре виж 4еh по-навреме да го отиграеш, че там според днешната сесия, ситуацията май не върви по план !?
Коментар