Първоначално изпратено от HiperioN
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от HiperioN Разгледай мнениеОще не сме видяли всички негативни последици от пандемията. Покачването на Софка ще става бавно, бавно.... но първо ще има спад, защото лошите новини тепърва ще идват.
Във форума има хора, които предричат ново дъно... да видим дали ще стане.
Не че няма основание да се тества.
Ще сложа ордер само на цени под 0,70лв. Няма нужда да се натягам да купувам сега.
Коментар
-
Първоначално изпратено от strol Разгледай мнение
Точно така"Ковид-19" беше бомбата и сигнала който мечките чакаха от месеци.Добрата новина обаче е,че всичко се движи на супер бързи обороти,много милиарди се изсипаха и рецесията макар и тежка,няма да е толкова дълга и отекчителна колкото поне аз очаквах.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнениеелана свали цената до 1,07 ..... после се включи СИС и поддържаше огъня (1,07) ........ стана хубава игра ...... доволен съм на този етап...
горе главите и успех
Коментар
-
Първоначално изпратено от HiperioN Разгледай мнениеОще не сме видяли всички негативни последици от пандемията. Покачването на Софка ще става бавно, бавно.... но първо ще има спад, защото лошите новини тепърва ще идват.
Ще сложа ордер само на цени под 0,70лв. Няма нужда да се натягам да купувам сега.fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
Хахаха.Пандемията само ускори нещата.
Last edited by HiperioN; 16.04.2020, 15:42.
Коментар
-
Първоначално изпратено от strol Разгледай мнение
Точно така"Ковид-19" беше бомбата и сигнала който мечките чакаха от месеци.Добрата новина обаче е,че всичко се движи на супер бързи обороти,много милиарди се изсипаха и рецесията макар и тежка,няма да е толкова дълга и отекчителна колкото поне аз очаквах.
Коментар
-
Още не сме видяли всички негативни последици от пандемията. Покачването на Софка ще става бавно, бавно.... но първо ще има спад, защото лошите новини тепърва ще идват.
Ще сложа ордер само на цени под 0,70лв. Няма нужда да се натягам да купувам сега.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
Хахаха.Пандемията само ускори нещата.
"Ковид-19" беше бомбата и сигнала който мечките чакаха от месеци.Добрата новина обаче е,че всичко се движи на супер бързи обороти,много милиарди се изсипаха и рецесията макар и тежка,няма да е толкова дълга и отекчителна колкото поне аз очаквах.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от HiperioN Разгледай мнение
Къде си бе Бахур с Бахур!!!!! Радвам се да видя, че даваш коментари тук. Прогнозата ти се сбъдна само защото имаше глобална пандемия... (не защото ги разбираш много нещата ) иначе щеше да я видиш през крив макарон. Лично аз ще чакм да си върна бойките на по - ниско и все още нямам покупка на ХИМ. Може и да съм сгрешил, но възможности много и не съжалявам ако не успея да взема нещо тук. Гледам и не само гледам на места с по - голям профит и за по - кратко време
( според мен).
Поздрави.Пандемията само ускори нещата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
спускането свърши ...... вече и ти си го разбрал...
следва малко търговия в рейндж и след това поемам към еверест...
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
Oт 1,40 до 1,20 се ослушвахте после до лева и от лева на долЕ като салфетки ги хвърляхтеМ.... . ш..... ..й.о!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение
Ето ти скрийншот с една моя сделка с ЦКБ и малко ХИМ отдолу, като имам още няколко подобни малко по-скъпо:
Аз не съм се хвалил че съм купувал на 1.64
Мен не ми пука за твоите пари ако мога ще ти ги взема ако можеш вземи моите това е играта
Коментар
Коментар