Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеПросто е - тактиката е на изнервяне и отказване докато не остане образно казано един акционер ....
Ама тука останаха предимно корави копе...та
гол няма".
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеПросто е - тактиката е на изнервяне и отказване докато не остане образно казано един акционер ....
Ама тука останаха предимно корави копе...та))
От "Черна котка, бял котарак": Како са рекли бугари...Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеГолямо чакалене,голяма работа.Не ми е ясно какво толкова има да му мислят?
Ама тука останаха предимно корави копе...та
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
� -
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
не знам за батко ти, но за теб съм сигурен, че ще купиш преди 2,10
Коментар
� -
Първоначално изпратено от realista Разгледай мнение
Точно последните разпродажби ми докараха лошо предчувствие. Ще видим. Дано си прав.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
най-вероятно си прав, затова не си купуваш индекс, а акция, налиАз не вярвам на хим-а и имагинерните печалби, но вътрешното чувство ми казва, че тук ще има нещо по-сериозно в положителен аспект, затова и си вися тук. Подобно чувство ме подведе при елана, но си мисля, че тук ще компенсира доволно, пък да видим. А като добавиш, че това е единствената наистина ликвидна акция у нас, и някакси рискът става оправдан. Като продам еланата, ще добавя още тук и в чез - там е ясно защо. Друго на БФБ нямам и едва ли ще имам на подобни нива
Коментар
� -
Първоначално изпратено от realista Разгледай мнение
И аз имам пари и желание печалба, но нямам желание и пари за губене. Не съм убеден, че има настроение за оптимизъм и то дългосреочен. Ако има скок на някоя акция то ще е за кратко и после пак надолу. Поне така мисля. Нямам препоръка.Аз не вярвам на хим-а и имагинерните печалби, но вътрешното чувство ми казва, че тук ще има нещо по-сериозно в положителен аспект, затова и си вися тук. Подобно чувство ме подведе при елана, но си мисля, че тук ще компенсира доволно, пък да видим. А като добавиш, че това е единствената наистина ликвидна акция у нас, и някакси рискът става оправдан. Като продам еланата, ще добавя още тук и в чез - там е ясно защо. Друго на БФБ нямам и едва ли ще имам на подобни нива
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от radon222a Разгледай мнениеТези поръчки купува говорят, че пари и желание за печалба има, ама ако може да се купи по-евтини и да се направи по-голяма печалба е по-добре.До вчера се друсаше крушата, а кога ще тръгнем нагоре със същите големи стъпки, с които вървяхме надолу?
Коментар
� -
Първоначално изпратено от radon222a Разгледай мнениеТези поръчки купува говорят, че пари и желание за печалба има, ама ако може да се купи по-евтини и да се направи по-голяма печалба е по-добре.До вчера се друсаше крушата, а кога ще тръгнем нагоре със същите големи стъпки, с които вървяхме надолу?За всеки спад/ръст си има обяснение или поне можеш да си намериш такова. Имам, чакам, може и да добавя
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
Мислиш ли, че оперира със свои пари? Аз не мисля. С чужди пари и баба знае. Ръсеше си свободно със седмици, защо не и още? Не му знаем средната, нямаше и грам колебание да ръси под 2.20 вчера, вероятно не защото е на загуба.
Коментар
�
Коментар