IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (CHIM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• За мен появилите се големи купувачи са добър знак, а с наближаване на събранието може да стават все по-агресивни в покупките,(а покрай тях малките действат по-бързо) ако няма кой да им дава пакети, защото Батко прибира всичко, но от него ще вземат само на ЦЕНА ( ?????? ). А каква ли го устройва? Лека.

Коментар

• Първоначално изпратено от radon222a Разгледай мнение
      Това чудо " първо решението за вдигането на цената имам чувството че бе взето по около Коледа ...) "
      няма как решението да е взето "по около Коледа" защото мега кюфтето се прехвърли седмица преди Коледа и "всичко започна оттам, така..."
      fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Това чудо " първо решението за вдигането на цената имам чувството че бе взето по около Коледа ...) " изненада над 99% от играчите по позицията и всеки вече има едно наум.Аз също бях изненадан. Акцията тръгне ли върви като валяк мачка наред....Щом големите пълнят яко явно нещо приятно се чака. Е......ще почакаме и ще разберем.
        Last edited by radon222a; 03.04.2018, 23:59.

Коментар

• Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнение
          Благодаря за отговора!
          моето усещане е следното цена минимум е 4 лв аргументи
          първо решението за вдигането на цената имам чувството че бе взето по около Коледа на маса(като банкетно решение)
          второ тези хора който вземат решенията са мъжкари(бивши военни) и е въпрос на чест малко или много имиджа на акцията хим
          трето пак мъжко и честно е да се обедят хората че цената от 4. Лв на ай Пи Ото е била справедлива а не завишена
          четвърто не може цената само на Хим най мощно представената група на бфб да не се е възстановила след кризата(и то последна)- всички други мажоритари се напънаха да се себе доказват с цени
          пето според мен истинската. цена реална на активите и на бизнесите в Хим е минимум 5-6лв на акция

нямам препоръка за покупко продажба на акции просто лични разсъждения
          това как го виждаш да се развие във времето? ................ защото аз съм конкретизирал, че моята прогноза е за следващите 3 месеца (до края на юни 2018) .................... макар, че нещата в голяма степен ще са ясни в края на май
          Last edited by polki; 03.04.2018, 23:53.

Коментар

• Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение

честно казано нямам никаква представа до къде ще стигне цената ................. дори нямам представа накъде ще поеме цената .............. мисля, че всеки инвестирал в ХИМ знае, че от тук цената може да падне под 1 лв. например или да се изтреля над 4 лв. да речем

иначе прогнозата ми я знаеш ............... смятам, че цената не трябва да пада под 2,30 и на ОСА ще се гласува увеличение на капитала ---> разбира се нямам никаква информация и това си е мое усещане, а някакви стойностни аргументи с които да защитя тезата си нямам

също така не препоръчвам на никой да купува или да продава акции на ХИМ
            Благодаря за отговора!
            моето усещане е следното цена минимум е 4 лв аргументи
            първо решението за вдигането на цената имам чувството че бе взето по около Коледа на маса(като банкетно решение)
            второ тези хора който вземат решенията са мъжкари(бивши военни) и е въпрос на чест малко или много имиджа на акцията хим
            трето пак мъжко и честно е да се обедят хората че цената от 4. Лв на ай Пи Ото е била справедлива а не завишена
            четвърто не може цената само на Хим най мощно представената група на бфб да не се е възстановила след кризата(и то последна)- всички други мажоритари се напънаха да се себе доказват с цени
            пето според мен истинската. цена реална на активите и на бизнесите в Хим е минимум 5-6лв на акция

нямам препоръка за покупко продажба на акции просто лични разсъждения

Коментар

А, за "[/B]останалите седят, гледат и няма какво да коментират докато си чакат да им дойде цената на която ще продават" то и те ще се раздвижат-даже ще се разбързат като направи ХИМА 3 - 4 дена по 4-5 стотинки нагоре ( той може и повече... ) и тогава и оборота ще се увеличи значително на по-горните нива. Когато каза, че тази акция се държи алогично - ДА така е . Показа +33% печалба , а се срина с 20-30 стотинки или как му викате корекция на януарският възход. А сега да видим как ще вървят нещата.
              възможно е да си прав, разбира се ............ според мен ситуацията е на кантар за БФБ и за Софикс в частност ............... но за ХИМ смятам, че цената ще се избута над 2,30 и ще се държи (а може и да се качи бързо и стремително преди ОСА) .................. за след ОСА изобщо не мисля какво би се случило защото едва тогава ще видим какво мисли големия поне за дивидента, ако не за другите неща...

Коментар

• Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнение
                каква е личната ти прогноза до каде ще стигне цената на акцията?и аргумент нти за това твое усещане?
                честно казано нямам никаква представа до къде ще стигне цената ................. дори нямам представа накъде ще поеме цената .............. мисля, че всеки инвестирал в ХИМ знае, че от тук цената може да падне под 1 лв. например или да се изтреля над 4 лв. да речем

иначе прогнозата ми я знаеш ............... смятам, че цената не трябва да пада под 2,30 и на ОСА ще се гласува увеличение на капитала ---> разбира се нямам никаква информация и това си е мое усещане, а някакви стойностни аргументи с които да защитя тезата си нямам

също така не препоръчвам на никой да купува или да продава акции на ХИМ

Коментар

до колкото ми е известно има един основен купувач който разбива айсбергите ............... останалите седят, гледат и няма какво да коментират докато си чакат да им дойде цената на която ще продават
                  Погледнато ДА. Един разби айсберга ( трябва да ги наглеждаме заподозрените мераклии : ПОК "СЪГЛАСИЕ" - фондове 7 309 150 3.05% 2 965 952 1.24%
                  HORIZON GROWTH FUND N.V. 1 329 629 0.56% - 0.00% ). Ако върху СОФАРМА не се махне дамоклевият меч, при ХИМА ми се привижда втора серия месец януари 2018г. То от друго не остана да се печели, а после идват дивидентаджиите и т.н. А, за "останалите седят, гледат и няма какво да коментират докато си чакат да им дойде цената на която ще продават" то и те ще се раздвижат-даже ще се разбързат като направи ХИМА 3 - 4 дена по 4-5 стотинки нагоре ( той може и повече... ) и тогава и оборота ще се увеличи значително на по-горните нива. Когато каза, че тази акция се държи алогично - ДА така е . Показа +33% печалба , а се срина с 20-30 стотинки или как му викате корекция на януарският възход. А сега да видим как ще вървят нещата.

Коментар

търпение трябва

вижда се, че 2-3 години след смяната на фейса на инвестор.бг проблемите още не са ги преподоляли въпреки, че се трудят неуморно

и нов сайт ще има, и прозрачност някой ден ще има, но търпение трябва... не е необходимо да се качват такива снимки защото нас не ни интересува, че тони12345 са го напомпили и ще ражда

мисля, че хората на мистър Керезов работят неуморно и трябва да се оставят спокойно да реализират плановете си

сайта може и да не стане тази година (а може и да стане - не знам), но за сметка на това знам, че новата централа на холдинга ще е готова до края на годината

мда
                    каква е личната ти прогноза до каде ще стигне цената на акцията?и аргумент нти за това твое усещане?

Коментар

Нищичко не коментирате, само изкупувате тихомълком, пробивате айсбергите и продължавате напред, нещо зорлиите за продажба намаляха.
                      до колкото ми е известно има един основен купувач който разбива айсбергите ............... останалите седят, гледат и няма какво да коментират докато си чакат да им дойде цената на която ще продават

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение

Настръхнах!!!
                        Днес отчета, а скоро ще се пръкне и сайта, ама наистина скоро и прозрачността и ех......

търпение трябва

вижда се, че 2-3 години след смяната на фейса на инвестор.бг проблемите още не са ги преподоляли въпреки, че се трудят неуморно

и нов сайт ще има, и прозрачност някой ден ще има, но търпение трябва... не е необходимо да се качват такива снимки защото нас не ни интересува, че тони12345 са го напомпили и ще ражда

мисля, че хората на мистър Керезов работят неуморно и трябва да се оставят спокойно да реализират плановете си

сайта може и да не стане тази година (а може и да стане - не знам), но за сметка на това знам, че новата централа на холдинга ще е готова до края на годината

мда

Коментар

• Нищичко не коментирате, само изкупувате тихомълком, пробивате айсбергите и продължавате напред, нещо зорлиите за продажба намаляха.

Коментар

• Първоначално изпратено от vankel Разгледай мнение

Изчакай , има време.

Само не ми говори за общата картин(н)а (изложба) - тук шАдьовър ... нъц!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
                              Ако Ви бяха надули до "тройка ...- че и с ГАРНИТУРА" -? - после на кой да го сервират???
                              Изчакай , има време.

Коментар

• Ако Ви бяха надули до "тройка ...- че и с ГАРНИТУРА" -? - после на кой да го сервират???
                                Last edited by inta53; 02.04.2018, 23:19.

Коментар

Working...
                                X