Първоначално изпратено от polki
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от vankel Разгледай мнение
В поста си си написал че акциите остават в инвеститора което не е вярно .
копирай само това от моя пост което мислиш, че не е вярно и го постни тук ............. цитирай целия ред...fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
кое не е точно?
Коментар
-
Първоначално изпратено от strol Разгледай мнение
Всичко се движи според предвижданиятаИстинското шоу предстои - рев,сополи и изгубени надежди
хихихи.Супер става
.
Коментар
-
Ти сам каза,че си "ЛАКОН"Защо се сърдиш сега?Добре,че ти копирах поста, преди да го изтрие модератора
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
все тая.. не виждам ордери на 1.14fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
кое не е точно?
Коментар
-
Описанието ти на процеса не е точно . Не знам какво четеш .fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнение
Еди става ми скучно да те насочвам и отговарям вече...офицерската чест ти отне 10м да я проумееш и да и се възхитиш...
за 12 години с много малки изключение алигатора не се е появявал на пазара ........... сега дирижира цялото движение в продължителен период от време - цели 10 месеца
да, правя му евала на алигатора защото за първи път си седи зад акцията така както трябваше да го направи много, много, много по-рано тук ........... така също трябва да се погрижи и за другите си деца ............ първо може да започне със зърнени храни защото там прибра доста пари от пазара, а сега положението е плачевно
Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнениеза 2.60 бъркаш алигатора беше до 2.30
когато ви пишех за 2,30 - вие не вярвахте тогава, че това е ключевото ниво което устройва алигатора и което го интересува да крепи
вече съм писал назад в темата , че моите първи продажби започнаха на 2,50 ............ и имам сделки с алигатора на тази цена ......... основните купувачи на 2,50 бяха други, но там присъстваше и алигатора като "поддържаше огъня" ........... после по целия път надолу колкото повече падаше акцията към 2,30 сделките ми с алигатора ставаха по-чести и по-чести
елементарно е да звъннеш в Карол и да попиташ за репата а н да пишеш неподготвен.
не подписвате ли едни декларации, че няма да изнасяте информация?
изключително неприятно ми е да разнасяш кирливите ризи на колегите ти из форума
ако наистина има изгърмели репа ........ задавал ли си си въпроса как се чувстват клиентите ви?
репата и продавачите се замисли защо са само в Карол -
такива като тебе “заешки сърца”fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
След като можеш - измисли !
Лакон си ти , Лакония и “ лаконизъм “ е друго !
Но ти няма откъде да знаеш всъщност !Добре,че ти копирах поста, преди да го изтрие модератора
Коментар
-
не знаех ........ до скоро не те бях срещал...The strongest stand last.
Коментар
-
След като можеш - измисли !
Но ти няма откъде да знаеш всъщност !Всичко му е ясно.
- 1 like
Коментар
-
И без да се напъвам, мога да измисля нещо ново,но за вас "лаконите"това е невъзможно
Но ти няма откъде да знаеш всъщност !
Коментар
Коментар