Първоначално изпратено от _1912_
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от PIMP Разгледай мнениеТашунко май обърка посокатаНЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от PIMP Разгледай мнениеТашунко май обърка посоката.
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнениеОК !Ще проверим теорията ти като излязат новите данни за ФФ!
Коментар
-
Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнениеАко следиш новините може да видиш ,че мажо всъщност си подкрепя акцията - в петък фри флота е спаднал с над 20000 акции. А с акции над 2 % са само 4 акционера от кръга на групировката.
Да видим по - голямата сделка в петък как ще се отрази утре ?
Но новината , че няма нужда от принудително увеличение на капитала при ЦКБ и Тексим е определено добра.
Коментар
-
Първоначално изпратено от siko13 Разгледай мнениеКак е тука, лупкате ли ги?
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнениеНе се вживявам нито съм прокопсал много на БФБ,даже съм на загуба-правя си предположения на някаква база която дава основание за някакви конкретни цифри,пък ти като искаш си търгувай по усет,всеки си решава!А онези с хляба и ножа ,предполагам мажовците визираш няма как по нормален начин да знаем какво мислят че да купуваме и продаваме в синхрон!
Да видим по - голямата сделка в петък как ще се отрази утре ?
Но новината , че няма нужда от принудително увеличение на капитала при ЦКБ и Тексим е определено добра.Last edited by vale1; 15.08.2016, 11:39.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеНощес явно съм се изразил неправилно - не съм искал да обидя хората, които умеят да правят ТА, още по-малко съм искал да им давам акъл защото самият аз не съм цъфнал и вързал на БФБ, та да имам подобно самочувствие. Просто според мен ТА е неприложим за голяма част от компаниите на БФБ, тъй като обикновено дъното се формира, когато някой мажо реши да изкупи бройките на излизащия/ те. Това обаче е персонално негово решение, а не на маса от хиляди или милиони хора, които мислят в някакъв синхрон.(например)
Last edited by precakanoto; 15.08.2016, 10:56.Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеДа видим днес дали ще се потопим под 1.10
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеНощес явно съм се изразил неправилно - не съм искал да обидя хората, които умеят да правят ТА, още по-малко съм искал да им давам акъл защото самият аз не съм цъфнал и вързал на БФБ, та да имам подобно самочувствие. Просто според мен ТА е неприложим за голяма част от компаниите на БФБ, тъй като обикновено дъното се формира, когато някой мажо реши да изкупи бройките на излизащия/ те. Това обаче е персонално негово решение, а не на маса от хиляди или милиони хора, които мислят в някакъв синхрон.
+1
това ми хареса за милионите
звучи много положително(все едно не става въпрос за БФБ)"В очите на завистта всеки успех е престъпление.."
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнениеНе се вживявам нито съм прокопсал много на БФБ,даже съм на загуба-правя си предположения на някаква база която дава основание за някакви конкретни цифри,пък ти като искаш си търгувай по усет,всеки си решава!А онези с хляба и ножа ,предполагам мажовците визираш няма как по нормален начин да знаем какво мислят че да купуваме и продаваме в синхрон!Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеМонти, по никакъв начин не се стремя да те агитирам за нищо, но в кое точно не вярваш - в това, че ще прави печалби или в това, че ще ги разпределя?
Между другото на морето хич не ми се нрави, но това е друга тема. Ако не е жената да ме притиска, крачето ми няма да стъпи там никога!
Коментар
Коментар