If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
и аз смятам, че дивидент няма да се гласува на ОСА ..... и форума ми харесва все повече и повече ..... доста увесени носове и отчаяни инвеститори (все бивши трейдъри-спекуланти) ...... а елана продължава да сипва от почти месец ...... просто "приказка"
успех на всички
Приказка с добро начало,но с много лош край и илюзии без край
и аз смятам, че дивидент няма да се гласува на ОСА ..... и форума ми харесва все повече и повече ..... доста увесени носове и отчаяни инвеститори (все бивши трейдъри-спекуланти) ...... а елана продължава да сипва от почти месец ...... просто "приказка"
Карезов ако му наредят може да даде и 80% от печалбата като дивидент,което между другото е и европейска практика.
Преди време даваха по 10 ст на акция.
Няма да има дивидент и тази година.
Рискове, свързани с дейността и структурата на Групата Химимпорт е холдингово дружество и влошаване на оперативните резултати, финансовото състояние и перспективите пред дейността на дъщерните му дружества може да има значителен неблагоприятен ефект върху резултатите от дейността и финансовото състояние на Емитента, включително и способността му да изплаща дивидент.
нормално е да няма дивидент. Ако мажо мисли, че хартията му струва повече от 80 стинки - да прави обратно изкупуване! - Ама яко, даже може и кредити да тегли преди 15г. хората са давали по 17лв. за същите хартийки
Управителният съвет на “ХИМИМПОРТ” АД, гр. София, на основание чл. 223, ал. 1 от ТЗ и чл. 115 от ЗППЦК, свиква редовно /годишно/ Общо събрание на акционерите на “ХИМИМПОРТ” АД с ISIN code BG1100046066, което ще се проведе на 30.06.2021 г. от 15.00 часа (12:00 UTC – координирано универсално време), с Уникален идентификационен код на събитието CHIM30062021RGOSA, а при липса на кворум на тази дата – на 15.07.2021 г. от 15.00 ч. ...
10. Разпределяне на печалбата на дружеството за 2020 г. Проект за решение – ОС взема решение, съгласно предложение, съдържащо се в материалите по дневния ред.
Бягайте далече от всичките им акции, банки и пенсионни фондове....
Каквото беше, беше ...имаше някакъв резон да се инвестира в групата.....Сантиментите пропаднаха, подводничарските размисли се покриха с пачки и кюлчета.....Военния морал се изпорти в лапане и уреждане на близки....жалко...животът е кратък...
Управителният съвет на “ХИМИМПОРТ” АД, гр. София, на основание чл. 223, ал. 1 от ТЗ и чл. 115 от ЗППЦК, свиква редовно /годишно/ Общо събрание на акционерите на “ХИМИМПОРТ” АД с ISIN code BG1100046066, което ще се проведе на 30.06.2021 г. от 15.00 часа (12:00 UTC – координирано универсално време), с Уникален идентификационен код на събитието CHIM30062021RGOSA, а при липса на кворум на тази дата – на 15.07.2021 г. от 15.00 ч. ...
10. Разпределяне на печалбата на дружеството за 2020 г. Проект за решение – ОС взема решение, съгласно предложение, съдържащо се в материалите по дневния ред.
Коментар