Първоначално изпратено от O2
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
И аз, като имах исках да раздадат цялата натрупана печалба, ама....... вече нямам
Коментар
-
Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнениеА аз бих раздал цялата натрупана печалба
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнениеи аз смятам, че дивидент няма да се гласува на ОСА ..... и форума ми харесва все повече и повече ..... доста увесени носове и отчаяни инвеститори (все бивши трейдъри-спекуланти) ...... а елана продължава да сипва от почти месец ...... просто "приказка"
успех на всички
- 3 Харесвания
Коментар
-
и аз смятам, че дивидент няма да се гласува на ОСА ..... и форума ми харесва все повече и повече ..... доста увесени носове и отчаяни инвеститори (все бивши трейдъри-спекуланти) ...... а елана продължава да сипва от почти месец ...... просто "приказка"
успех на всички
fuск the bеаr - give me the bееr
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от СапаНяма да има дивидент и тази година.
Рискове, свързани с дейността и структурата на Групата Химимпорт е холдингово дружество и влошаване на оперативните резултати, финансовото състояние и перспективите пред дейността на дъщерните му дружества може да има значителен неблагоприятен ефект върху резултатите от дейността и финансовото състояние на Емитента, включително и способността му да изплаща дивидент.М.... . ш..... ..й.о!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Innocent Разгледай мнение
В Търговския Регистър както винаги преди да бъде качена в X3newsМ.... . ш..... ..й.о!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнениеЕдно дивидентче от 3-4 стинки добре ще се отрази.
Коментар
-
Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнение
къде е качена?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Innocent Разгледай мнениеИма качена покана вчера
Управителният съвет на “ХИМИМПОРТ” АД, гр. София, на основание чл. 223, ал. 1 от ТЗ и чл. 115 от ЗППЦК, свиква редовно /годишно/ Общо събрание на акционерите на “ХИМИМПОРТ” АД с ISIN code BG1100046066, което ще се проведе на 30.06.2021 г. от 15.00 часа (12:00 UTC – координирано универсално време), с Уникален идентификационен код на събитието CHIM30062021RGOSA, а при липса на кворум на тази дата – на 15.07.2021 г. от 15.00 ч. ...
10. Разпределяне на печалбата на дружеството за 2020 г. Проект за решение – ОС взема решение, съгласно предложение, съдържащо се в материалите по дневния ред.М.... . ш..... ..й.о!
Коментар
Коментар