If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Един се беше изказал че нямало кой да продава под 2 лв.Ето днес продаваха яко под 2 лв че и под 1.80 лв. Да не бъда лош ама може и под 1.70 да започнат да разпродават.
Акцията е бързоликвидна и волатилна. Правят се големи печалби и големи загуби.
Един се беше изказал че нямало кой да продава под 2 лв.Ето днес продаваха яко под 2 лв че и под 1.80 лв. Да не бъда лош ама може и под 1.70 да започнат да разпродават.
Като се погледнат големите пакети на какви цени заминаха за чужбина ( 2.15лв. и 2.05лв.), free float намалява, има правителство, раздават 3.6млр.лв + тези от банка Виктория, отблокирани са парите от ЕС, взимаме заеми да ги харчим, а не да ги държим в банки,.....мисля, че мъката отмина.
напълно съм съгласен .................. добрите новини нямат край
пътя го знаете
първа цел 2,40 следващия месец ............ втора цел 3,50 до следващата НГ
няма кой да продава под 2 лева и оборота тук го доказва
треперушките продадоха техните акцийки доволни от десетината стинки печалба и сега си мислят, че отново ще вземат на 185 като ще заливат форума с мантри, а посоката е ясна - първа цел 240 следващия месец
Като се погледнат големите пакети на какви цени заминаха за чужбина ( 2.15лв. и 2.05лв.), free float намалява, има правителство, раздават 3.6млр.лв + тези от банка Виктория, отблокирани са парите от ЕС, взимаме заеми да ги харчим, а не да ги държим в банки,.....мисля, че мъката отмина.
Всичко е възможно по принцип но за сега не го виждам да мръдне много нагоре.Струва ми се че Флагманът ще се клатушка между 1.85- 1.97
За съжаление и аз все повече си мисля, че е най-реалистично това. Все пак нека и да не забравяме, че тук както си е спокойна водата и изскача по някое цунами, което дърпа и цялата борса нагоре. В началото на годинате според мен ще има ръст, защото тогава ще има доста свободни пари от коледни бонусчета, а и пренастройване на инвестиционните стратегии. Виж, че последните 2 години в края на януари и началото на февруари имаме силни импулси.
Не е препоръка
Коментар