Първоначално изпратено от SOFIX
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеЕдно басче искаш ли да чукнем за 100 к пред нотариус
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеХа-ха ти да не му вярваш?!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеТашунко, ти тея апартаменти ги пазариш като чорапи бе.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеТашунко, ти тея апартаменти ги пазариш като чорапи бе.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеВреме е че взех още един апартамент на 100 м от плажаПътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от balarev Разгледай мнениеЩом и ти го казваш, време е...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеВреме е да качва нагоре тая култова артия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеВреме е да качва нагоре тая култова артия.
Един култов колега преди 3 години казваше следното....
На БФБ се разбира РАЛИ ,желанието на оптимистите да продадат акциите си на песимистите и реалистите ,за да видят какво значи да си оптимист....
Коментар
-
Първоначално изпратено от White Walker Разгледай мнениеГрешиш в схващанията - аз гледам да съм реалист. Около ТИМ / Химимпорт винаги е имало (и ще продължи да има) пълно слънчево затъмнение, което буди съмнения до колко дивидентната политика ще се запази през следващите няколко години.
.
Относно "реализма ти" - как ще коментираш това :
- по-добре ли е да пазаруваш акции в син чип от БФБ , при това определено харесван и купуван от ПФ ? С "прозрачен мениджмънт"... при това и раздаващ дивидент
... докато една година не ти обявят , че дивидента се намалява драстично и разбираш , че няма нищо сигурно. Освен едно - купувайки акциите на предполагаемият син чип си го направил на нива над средните ...За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнениеТва са ми двете обяснения. Помагайте ако има и други.
струва ми се, че това са хора които са продали около дъното и от тогава стиска кеша като се чудят какво да го правят, а акцията вече се е качила с 20% .................. сега се напъват да "бутнат" цената като пишат глупости в стремежа да си купят продадените си акции на старите цени...
а има и други които имат малък % Хим в портфейлите си и се надяват на по-ниски цени да допълнят за да не се минат на настоящите нива ................ тези същите дето сега се назландисват следващия месец ще купуват от нагоре 1,40
запомни какво ти казвам...НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!
Коментар
-
Не съм психиатър, но забелязвам сериозни мазохистични уклони на некои форумци.
Значи имали много (това е относително) акции тук, но едновременно с това постоянно тролят колко зле е ситуацияата тук. Потъник, шменти-капели, тенденции без дивидент, черни магии, схеми - тез хора са абсолютни мазохисти. Т.е. имат и купуват с голямо недоверие и отвращение примесени със страх, стискат хартиите и постоянно тролят срещу инвестицията си. Тази болка изглежда им носи удоволствие.
Другото по-простичко обяснение, е че са просто бай-ганювски тролове, които всичко в живота виждат в черно, дори няма да вдигнат паднала десетлевка на улицата, щото сигурно е няква черна схема. Дребни душици, които за кеф бият жената и децата преди лягане.
Тва са ми двете обяснения. Помагайте ако има и други.Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от White Walker Разгледай мнениеПоставяш въпроса в твърде големи крайности - все едно сме деца и всичко трябва да е или бяло, или черно.
Все едно е в какво вярвам, стига накрая да съм на печалба!Пътека се прави камък по камък!
Коментар
Коментар