Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеМоже да е искрата която пали пожара
Коментар
-
Първоначално изпратено от obafeme Разгледай мнениеаз не разчитам на този фонд да вдигне пазара. та той ще има около 100 хил- лв активи, да станат най-много 500 хил., дано не се окажа прав
Коментар
-
Първоначално изпратено от obafeme Разгледай мнениеаз не разчитам на този фонд да вдигне пазара. та той ще има около 100 хил- лв активи, да станат най-много 500 хил., дано не се окажа прав
Коментар
-
Първоначално изпратено от radon222a Разгледай мнениеТой ще дойде на по-високи нива от 27.09.2016г.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеНиколайчо, мама, ти ли си?
Той ще дойде на по-високи нива от 27.09.2016г.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеНиколайчо, мама, ти ли си?
Четох че може да отлагали покупките на реални акции с до 30 дни за да не бутат цените при ниската ликвидност. Тогава обаче остава риска кеша да е влязал на едни нива на индекса, а те да покрият с реални активи на съвсем други.. Та критикувате ги за високите такси, ама с тая ликвидност на родната борсичка и на тях няма да им е лесно..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Иво Орозов Разгледай мнениеВсе още на дневен ред е посоката на ескалация
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеТук нещата ще ескалират скоро ми се струва
И на мен така ми " мирише "
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеЗдраве да е! То се трупа.. другата седмица направо към 1,40Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеВожде, домъчняло ти е за потъника ли? Да не потъна и ти с него !?)))).
Коментар
Коментар