Първоначално изпратено от realista
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеКво стана с тоя Потъник? Пак го загризаха мечките
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеВ момента банките на ДАХ се качват с по три ,четири проценти а аз ще ги продавам да влизам в акции където оборота е по 100 акции на сесия....
Не е...
Мога да влеза в акции с по 10% от днешните надолЕ....ако няма здраве да е ще чакам....пари имам ,търпение също....
Вожда си е купил апартамент и търси да развърже малко предполагам , равния обяви ралито и изчезна .....
Само че ни рали ни дявол а две от добрите компании се сринаха ....монбат и трасе...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеВ момента банките на ДАХ се качват с по три ,четири проценти а аз ще ги продавам да влизам в акции където оборота е по 100 акции на сесия....
Не е...
Мога да влеза в акции с по 10% от днешните надолЕ....ако няма здраве да е ще чакам....пари имам ,търпение също....
Вожда си е купил апартамент и търси да развърже малко предполагам , равния обяви ралито и изчезна .....
Само че ни рали ни дявол а две от добрите компании се сринаха ....монбат и трасе...
кой го ебе това бфбе ???
Коментар
-
Първоначално изпратено от api Разгледай мнениеДо онзи ден повтаряше постоянно Потъник, та Потъник, чак ни беше втръснало. После купи малко акции на 1.28 и сега вече запя друга песен. Очаквам скоро и Монти гордо да обяви как е купил на дъното и вече е 10% напред.
Не е...
Коментар
-
Първоначално изпратено от api Разгледай мнениеДо онзи ден повтаряше постоянно Потъник, та Потъник, чак ни беше втръснало. После купи малко акции на 1.28 и сега вече запя друга песен. Очаквам скоро и Монти гордо да обяви как е купил на дъното и вече е 10% напред.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеЕ надявам се да върви нали съм влязъл в групата Мерси за апартамента.Смятам че ще носи мед и на мен
Коментар
-
Първоначално изпратено от zlatna treska Разгледай мнениеКолко да е добра, Ташунко, захапал си кукичката на балонерска цена - признай си
По-добре се концентрирай при флагмана
Коментар
-
Първоначално изпратено от balarev Разгледай мнениеНаправи така, че с тяхната да върви и твоята. Ако наистина си купил апартамент на морето честито. Имах няколко подобни сделки преди години и до ден днешен ми носят мед.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеДадоха ми много добра оферта и се изкуших като сметнах възвращаемоста на инвестицията.
По-добре се концентрирай при флагманаLast edited by zlatna treska; 30.08.2016, 16:36.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеТова може само да ни покаже колко им дреме за акционерите.Важното е тяхната игра да върви.
Коментар
-
Първоначално изпратено от i_hristov Разгледай мнение"Хим от няколко години водят негласна политика, че като обещаят нещо се спазва. Не го тръбят с фанфари, но всичките им действия до този момент показват именно това. Аз лично вярвам на Керезов и си мсиля, че скоро ще започнат да правят и срещи с миноритарите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеХа-ха ти да не му вярваш?!
Коментар
Коментар