Първоначално изпратено от Майната
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от _1912_ Разгледай мнение
когато навремето ти казвах, че ЦКБ е най-добрата банка в България не беше съгласен с мен
сега виждам, че оценяш банката по-високо от майката
да те попитам нещо:
ако пазарната капитализация на ЦКБ стане например 200 млн.(около 1,80лв за акция), а ХИМ струва 1,60 лв (около 380млн.) как ще ти изглеждат нещата???Умереният риск винаги печели ! ))))))
Коментар
-
няма лошо
като се изравнят цените ще започнат да продават ЦКБ и да купуват ХИМ
ще дадат още по-силен тласък на майката
Коментар
-
Първоначално изпратено от Майната Разгледай мнениеЗа мен си е абсолютно нормално ) Банката даже и да подмине Хима )
имам и от двете )
Виж СФТР и Софарма.
За ПДНГ и ЗХБГ - въобще не ми се говори.
А и като виждам пазарната капитализация на някои дружества от същата орбита - няма да се учудя много.
И аз имам и при двете. Почти по равно,така ,че не съм пристрастен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнениекогато навремето ти казвах, че ЦКБ е най-добрата БЪЛГАРСКА банка в България не беше съгласен с мен
да те попитам нещо:
ако пазарната капитализация на ЦКБ стане например 200 млн.(около 1,80лв за акция), а ХИМ струва 1,60 лв (около 380млн.) как ще ти изглеждат нещата???НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!
Коментар
-
когато навремето ти казвах, че ЦКБ е най-добрата БЪЛГАРСКА банка в България не беше съгласен с мен
да те попитам нещо:
ако пазарната капитализация на ЦКБ стане например 200 млн.(около 1,80лв за акция), а ХИМ струва 1,60 лв (около 380млн.) как ще ти изглеждат нещата???
Коментар
-
Първоначално изпратено от Майната Разгледай мнениеЗа мен си е абсолютно нормално ) Банката даже и са подмине Хима )
да те попитам нещо:
ако пазарната капитализация на ЦКБ стане например 200 млн.(около 1,80лв за акция), а ХИМ струва 1,60 лв (около 380млн.) как ще ти изглеждат нещата???НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
Щом ЦКБ напъва за покачване щат нещат ще вдигат и Хима.Давай вожде оскуби им перушината!!
но е възможно фонда да договори сделка с някоя пенсия и камилчетата да останат изненадани
ще се втурнат да продават и цената ще върне доста
не е препоръка, но усещането ми е, че банката расте спекулативно...НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!
- 1 like
Коментар
-
няма лошо
ще дадат още по-силен тласък на майкатаLast edited by Grosss; 01.12.2016, 15:22.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
Тук докато тръскат крушите на ЦКБ крушата се изравнява по височина с майката...
ще дадат още по-силен тласък на майкатаНЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Ами пак си на грешната страна от Хим и ССВ ,това задоволява ли те....
напълно доволен съмНЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!
- 1 like
Коментар
-
още малко ще изтръскат крушите на това ниво и преминаваме на следващото
не е препоръка...The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Що така мислиш...?
Гледам на 3 месечна съм 40 % горница....Какво му е грешното ?
Вярно според Господ парите са грешни, но с три пъти Отче наш, ще го преживеем....
пп Можеше и да е 100 % като при ЧЕЗ , ннооо.... Отче наш...прости ми алчността....
може за някой да са малко 40% профит за 3 месеца, но аз съм доволен до тукLast edited by mibova; 01.12.2016, 15:33.НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!
- 1 like
Коментар
Коментар