Първоначално изпратено от Petar
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Видно е че някой нарочно дърпа Хим-а. Ту някой се напъне да купува и нашия хвърля на бид-а да плаши гаргите. Нека се появи още някой гладен да го видя до кога ще я държи да си пазари, ще се надцават ама явно няма за сега такъв . Успех. Сега като банката доближи ще има изстрелване ми се струва.
Коментар
-
Тук важното според мен е обема на купувача и какъв % е запълнен. Също е интересно един голям ли е, или са няколко малки. Много са въпросите за милион $. Не е препоръка, не разполагам с инфо само размишления....Last edited by polax; 02.12.2016, 08:28.
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнениеКолкото и да ги тръскат крушите...
-----------------------------------
малко ретроспекция на последните 2 месеца:
одрусаха крушата на 1,20 и скокнахме на 1,40
1,40 беше много много силна съпротива и след като одрусаха гнилите ябълки на това ниво стигнахме като "на парад" до 1,59
последва обичайната корекция която бе задълбочена от изборите за президент и оставката на правителството
върнахме до 1,42-1,44 ли беше?!?! и пак като "на парад" до 1,59 с малки обеми
---------------------------------
какво се случи тази седмица която още не е приключила:
28.11 понеделник --- крушата е одрусана още от предната седмица --- минаха само 13 447 лота и затворихме на 1,54
29.11 вторник --- почти с отварянето цената стигна 1,61 --- купувача се дръпна леко --- за деня минаха 185 180 лота като затворихме на 1,57
30.11 сряда --- почти с отварянето цената стигна 1,61 --- купувача се дръпна леко --- за деня минаха 117 124 лота като затворихме на 1,59
01.12 четвъртък --- почти с отварянето цената стигна 1,61 --- купувача се дръпна леко --- за деня минаха 65 518 лота и затворихме на 1,58
по правило и трите дни пазара затваря с най-евтината сделка за деня
вижда се, че на това ниво (около 1,60) желаещите да продават намаляват ................ падне ли търговията под 20 К лота за деня на 1,60 това е сигурен знак, че минаваме на следващото ниво -> поне така беше при предните съпротиви
след като до сега основната търговия беше на около 1,20; после на около 1,40; и сега на 1,60 то най-вероятно следващата съпротива е 1,80 според мен
нека да изтръскат хубаво крушите на тези нива за да се отвори пътя за по-нагоре
проблема остава за продалите защото кеша пари в ръцете ........................ ако не вярват нека да отидат в темата за ЕТФ-а и да питат никиту и нянков
НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение
Колкото и да ги тръскат крушите посоката навсякъде е нагоре,някъде по бавно,някъде на подскоци и прибежки.Мине ли стабилно 1.60 ще се ускори повече!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
Тая круша бая ще има да я тръскат Нека сега Потъника почине малко на котва че много се напъна докато стигне 1.58
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
Фонда си е фонд,от другата страна 10 милиярда лева бавно ,но сигурно навлизат в пазара и за фонда
ще става все по-трудно да купува.Всичко което се хвърля от мечките за корекция веднага се изкупува.
Поне това виждам,нека и другите да кажат.мненията ми не са препоръка за покупко-продажба!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
Тук докато тръскат крушите на ЦКБ крушата се изравнява по височина с майката...
Коментар
-
Първоначално изпратено от _1912_ Разгледай мнение
мисля, че всички очакват фонда да купува ЦКБ и сега всички се втурват там за да им продават по-късно
но е възможно фонда да договори сделка с някоя пенсия и камилчетата да останат изненадани
ще се втурнат да продават и цената ще върне доста
не е препоръка, но усещането ми е, че банката расте спекулативно...
ще става все по-трудно да купува.Всичко което се хвърля от мечките за корекция веднага се изкупува.
Поне това виждам,нека и другите да кажат.Last edited by Grosss; 01.12.2016, 17:30.
Коментар
-
Първоначално изпратено от _1912_ Разгледай мнение
мисля, че всички очакват фонда да купува ЦКБ и сега всички се втурват там за да им продават по-късно
но е възможно фонда да договори сделка с някоя пенсия и камилчетата да останат изненадани
ще се втурнат да продават и цената ще върне доста
не е препоръка, но усещането ми е, че банката расте спекулативно...
В такъв случай се казва - Не се пули така българино ....
Напротив, подозирам заговор против растежа на ЦКБ - понеже не виждаме еднократни подскоци от 10% каквито са наблюдавани при предишни ралита ... или ще е за десерт ?Last edited by Protokol; 01.12.2016, 17:30.За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
Коментар