IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (CHIM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от olimpiec Разгледай мнение

Трол да си в наши дни,че и платен на всичко отгоре.Ние с теб,като не щем други искат.Кво да се прави и те ще си отидат някой ден.
    Накрая да не се окаже тролът прав ,а правоверните скрити тролове.

Коментар

• Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнение

Когато цената се вдигне, такива като теб изчезват трайно. Няма да се появиш, нали?
      Трол да си в наши дни,че и платен на всичко отгоре.Ние с теб,като не щем други искат.Кво да се прави и те ще си отидат някой ден.

Коментар

• Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнение

Когато цената се вдигне, такива като теб изчезват трайно. Няма да се появиш, нали?
        Да така е но за сега няма изгледи скоро да се отървете от мен

Коментар

• Първоначално изпратено от strol Разгледай мнение

Днес сме по-добре, има някакво движение,и то в очакваната посока
          М.... . ш..... ..й.о!

Коментар

• Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнение
            S(uper)trol - предлагам да почнеш да тролиш в големите международни форуми, така с твоите драсканици ще предизвикаш световна криза, което съответно ще доведе и спад на хим-а и най-накрая ще можеш да си вземеш от него :-D:-D:-D
            Не е необходимо аз да го правя , рижия се справя успешно с товаАз просто си чакам търпеливо , като комодски варан ранено биче
            Attached Files

Коментар

• Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнение

S(uper)trol - супер я, сега като дойде пенсиятя на бабата си на 7-ми, крадваш я и бухаш цялата в хим-а
              Защо да правя подобна глупост?Защо да пропилявам пенсията на баба?Аз искам да я инвестирам,а не да се качвам на Титаник
              Last edited by strol; 29.07.2018, 19:32.

Коментар

• S(uper)trol - предлагам да почнеш да тролиш в големите международни форуми, така с твоите драсканици ще предизвикаш световна криза, което съответно ще доведе и спад на хим-а и най-накрая ще можеш да си вземеш от него :-D:-D:-D

Коментар

S(uper)trol - супер я, сега като дойде пенсиятя на бабата си на 7-ми, крадваш я и бухаш цялата в хим-а

Коментар

• Първоначално изпратено от XP1 Разгледай мнение

Имам усещането, че на БФБ-то поне за тази година се отласнахме от дъното, но да видим.....

Коментар

• Първоначално изпратено от namira Разгледай мнение

Някои хора тук започнаха да комуникират сами със себе си - явно дъното е близко.
                      Моля, спрете се докато имате време.
                      Имам усещането, че на БФБ-то поне за тази година се отласнахме от дъното, но да видим.....

Коментар

• Първоначално изпратено от strol
                        Някои хора тук започнаха да комуникират сами със себе си - явно дъното е близко.
                        Моля, спрете се докато имате време.

Коментар

• Доста повече са офертите "купува" и накой/и от авторите им се опитва/т да задържат цената, за да успеят да напазаруват на старите цени.

Коментар

• Мдаа, както и предположих мин. седмица.. акциите тук вече са по-скъпи без дивидент, отколкото се натягаше да ги продава масата със дивидента

Коментар

[ATTACH=CONFIG]n3361614[/ATTACH]
                              Съгласенсега е твой ред,после продължаваме
                              Не знам какво си прикачил, но не се вижда нищо!

Коментар

• Click image for larger version

Name:	image_10785.jpg
Views:	1
Size:	1.8 КБ
ID:	3361614
                                Първоначално изпратено от HiperioN Разгледай мнение

Сам се закопаваш Ти предложи да се доказваш пред форума. Тогава го направи.
                                Снимай си дипломите и ги качи във форума да те видим. Ако не те е срам
                                "Също така искам да ти кажа, а и мога да докажа,че дневните ми обороти понякога надхвърлят тези на БФБ" - Айде покажи за последния месец колко си търгувал по дни с твоя лична сметка. Нали това е целта. Ако си мъж ( за което силно се съмнявам ) ще го направиш. Иначе ще си измислиш някакво оправдание.
                                Съгласенсега е твой ред,после продължаваме
                                Last edited by strol; 22.07.2018, 14:22.

Коментар

Working...
                                X