If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Тук спирачката вече се изхаби! Не може да удържи потенциала. Когато се намесят парите става страшно, а като се втурнат и биковете ...тогава...... Не препоръчвам нищо , само мислете!!!
Поради факта, че знам, че Г-н Керезов ще прочете тези редове, има следния много важен въпрос. Към 31.12.2015 в конс отчет на Хим прави много силно впечатление "липсата" на инвестицията от 40% във Фрапорт, оценена преди това на близо 115 милиона лева. Като много внимателно прегледах отчета видях и много сериозни отписвания от резервите на стойност близо 90 милиона. И за двете неща няма обяснение никъде. Много мирише на следната счетоводна операция - Дт. Резерви Кт. Инвестиции- ако операцията е такава си е чиста кражба - т.е. Хима продава инвестиции за 115 милиона по баланс за 0 лева.
Г-н Керезов, бихте ли ни казали какво точно аджеба е станало с тези инвестиции на Хим във Фрапорт?
Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
Според мен преодоляхме съпротивта на 1.6 и пътя нагире до следващат е откри мисля около 1.8. Затваряне днес на 1.67
Не е препоръка само предположения...
Айййй ми то ако отиде до там Кючуклийката ще е на нула от инвестицията но на минус от лихвите по репата
Според мен преодоляхме съпротивта на 1.6 и пътя нагире до следващат е откри мисля около 1.8. Затваряне днес на 1.67
Не е препоръка само предположения...
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
================================================== ==================================== ** А Н К Е Т А ** А Н К Е Т А ** А Н К Е Т А ** А Н К Е Т А ** А Н К Е Т А ** А Н К Е Т А ** ================================================== ================================================== ====================================
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
================================================== ==================================== ** А Н К Е Т А ** А Н К Е Т А ** А Н К Е Т А ** А Н К Е Т А ** А Н К Е Т А ** А Н К Е Т А ** ================================================== ================================================== ====================================
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
.
Повечето прогнозират от 1,6 до 2 лв до края на годината.
Нормално, бяха добри месеци и оптимизма върлува все още, ако се утвърди над 1.6, може до 2 да иде бързо, възможни са и движения в двете посоки да се наблюдават в кратък времеви отрязък. БФБ е трудна за прогнозиране, тук основните икономически постулати не важат до голяма степен, за Хим особено.
Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
То бе облог от лятото, участваме четирима, тогава имаше доста песимизъм и се появяваха коментари и за под 1 лв. и 4i4o предложи прогнози със залог, те са:
Цените в момента са едни, но при Хим за броени дни могат да се променят нещата.
Повечето прогнозират от 1,6 до 2 лв до края на годината,средно 1.85-1.9.
би било добре да ни я припомниш за да сравним очакванията...
То бе облог от лятото, участваме четирима, тогава имаше доста песимизъм и се появяваха коментари и за под 1 лв. и 4i4o предложи прогнози със залог, те са:
Коментар