Първоначално изпратено от strol
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от XP1 Разгледай мнение
Имам усещането, че на БФБ-то поне за тази година се отласнахме от дъното, но да видим.....
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от namira Разгледай мнение
Някои хора тук започнаха да комуникират сами със себе си - явно дъното е близко.
Моля, спрете се докато имате време.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от strol Разгледай мнение[ATTACH=CONFIG]n3361614[/ATTACH]
Съгласенсега е твой ред,после продължаваме
Коментар
-
Първоначално изпратено от HiperioN Разгледай мнение
Сам се закопавашТи предложи да се доказваш пред форума. Тогава го направи.
Снимай си дипломите и ги качи във форума да те видим. Ако не те е срам
"Също така искам да ти кажа, а и мога да докажа,че дневните ми обороти понякога надхвърлят тези на БФБ" - Айде покажи за последния месец колко си търгувал по дни с твоя лична сметка. Нали това е целта. Ако си мъж ( за което силно се съмнявам ) ще го направиш. Иначе ще си измислиш някакво оправдание.сега е твой ред,после продължаваме
Last edited by strol; 22.07.2018, 14:22.
Коментар
-
Първоначално изпратено от strol Разгледай мнение
Вече веднъж ти казах ,че от истината боли,всичко което съм написал аз е истина.Всичко което си написал ти са 100-процентови лъжи и изопачени истини.Никога не съм казвал ,че акциите на хима са боклук,казах,че имам но за щастие не са много,което би следвало да ти говори,че могат да са и 1000 бр. и изобщо да не ми пука колко ще се обезценят.Ти си един лъжец,един необразован и доста объркан човек.Готов съм да си меря с теб всичко пред всички тук,включително дипломите и общия успехСъщо така искам да ти кажа, а и мога да докажа,че дневните ми обороти понякога надхвърлят тези на БФБ
,не прави прибързани заключения за хора които не познаваш ,за да не те направят да изглеждаш жалък в собствените ти очи.
Ти предложи да се доказваш пред форума. Тогава го направи.
Снимай си дипломите и ги качи във форума да те видим. Ако не те е срам
"Също така искам да ти кажа, а и мога да докажа,че дневните ми обороти понякога надхвърлят тези на БФБ" - Айде покажи за последния месец колко си търгувал по дни с твоя лична сметка. Нали това е целта. Ако си мъж ( за което силно се съмнявам ) ще го направиш. Иначе ще си измислиш някакво оправдание.Last edited by HiperioN; 22.07.2018, 12:33.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от strol Разгледай мнениеС колко голяма точност очакваш да ти отговоря на въпросаНе е необходимо да си финансов гений,нито да си оракула от Омаха ,за да си отговориш и сам на въпроса.Малко учене,малко следване,магистратура,няколко десетилетия опит на финансовите пазари,нищо повече
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от HiperioN Разгледай мнение
Потресен съм!!! Ако ти имаш магистратура по финанси, значи е от някой тотално изтърбушен университет, защото нищо не рзбираш или просто си измисляш ! А това с десетилетията опит на финансовите пазари как го сметна, че не разбрах. Да отваряш инвестора и да пишеш глупости във форума не те прави човек с опит на пазара. Така и няколко хилядолетия няма да ти стигнат за да научиш елементарни неща.
Нали уж имаше Хим и я беше определил за боклук. Сам се определяше като некадърник и имаше мазохистични наклонности - искаш да падне твоят избор за инвестиции - Хима!
Само като ти чета глупостите и изпитвам отчаяние какви хора има. Без НИКАКВО ПОКРИТИЕ ръсят тотални глупости. И на всичкото отгоре имат самочувствиеи си вярват!
Беше ми смешно в началото и си мислех, че го правиш за да купиш по - евтино, но сега вече те съжалявам. Много далече си от истината! И си жалък!Също така искам да ти кажа, а и мога да докажа,че дневните ми обороти понякога надхвърлят тези на БФБ
,не прави прибързани заключения за хора които не познаваш ,за да не те направят да изглеждаш жалък в собствените ти очи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от strol Разгледай мнениеС колко голяма точност очакваш да ти отговоря на въпросаНе е необходимо да си финансов гений,нито да си оракула от Омаха ,за да си отговориш и сам на въпроса.Малко учене,малко следване,магистратура,няколко десетилетия опит на финансовите пазари,нищо повече
Имаш огромни пропуски дори в терминология, какво да говорим за елементарни зависимости в икономиката и на база на тях да правиш анализ за глобалната икономика и капиталови пазари.
Та ти не знаеш как се прави анализ на една компания!
- 4 Харесвания
Коментар
-
!!! Ако ти имаш магистратура по финанси, значи е от някой тотално изтърбушен университет, защото нищо не рзбираш или просто си измисляш ! А това с десетилетията опит на финансовите пазари как го сметна, че не разбрах. Да отваряш инвестора и да пишеш глупости във форума не те прави човек с опит на пазара. Така и няколко хилядолетия няма да ти стигнат за да научиш елементарни неща.
Нали уж имаше Хим и я беше определил за боклук. Сам се определяше като некадърник и имаше мазохистични наклонности - искаш да падне твоят избор за инвестиции - Хима!
Само като ти чета глупостите и изпитвам отчаяние какви хора има. Без НИКАКВО ПОКРИТИЕ ръсят тотални глупости. И на всичкото отгоре имат самочувствиеи си вярват!
Беше ми смешно в началото и си мислех, че го правиш за да купиш по - евтино, но сега вече те съжалявам. Много далече си от истината! И си жалък!
- 4 Харесвания
Коментар
Коментар