IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (CHIM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от strol Разгледай мнение

Днес сме по-добре, има някакво движение,и то в очакваната посока
    S(uper)trol - супер я, сега като дойде пенсиятя на бабата си на 7-ми, крадваш я и бухаш цялата в хим-а

Коментар

• Първоначално изпратено от XP1 Разгледай мнение

Имам усещането, че на БФБ-то поне за тази година се отласнахме от дъното, но да видим.....
      Днес сме по-добре, има някакво движение,и то в очакваната посока

Коментар

• Първоначално изпратено от namira Разгледай мнение

Някои хора тук започнаха да комуникират сами със себе си - явно дъното е близко.
        Моля, спрете се докато имате време.
        Имам усещането, че на БФБ-то поне за тази година се отласнахме от дъното, но да видим.....

Коментар

• Първоначално изпратено от strol
          Някои хора тук започнаха да комуникират сами със себе си - явно дъното е близко.
          Моля, спрете се докато имате време.

Коментар

• Доста повече са офертите "купува" и накой/и от авторите им се опитва/т да задържат цената, за да успеят да напазаруват на старите цени.

Коментар

• Мдаа, както и предположих мин. седмица.. акциите тук вече са по-скъпи без дивидент, отколкото се натягаше да ги продава масата със дивидента

Коментар

[ATTACH=CONFIG]n3361614[/ATTACH]
                Съгласенсега е твой ред,после продължаваме
                Не знам какво си прикачил, но не се вижда нищо!

Коментар

• Click image for larger version

Name:	image_10785.jpg
Views:	1
Size:	1.8 КБ
ID:	3361614
                  Първоначално изпратено от HiperioN Разгледай мнение

Сам се закопаваш Ти предложи да се доказваш пред форума. Тогава го направи.
                  Снимай си дипломите и ги качи във форума да те видим. Ако не те е срам
                  "Също така искам да ти кажа, а и мога да докажа,че дневните ми обороти понякога надхвърлят тези на БФБ" - Айде покажи за последния месец колко си търгувал по дни с твоя лична сметка. Нали това е целта. Ако си мъж ( за което силно се съмнявам ) ще го направиш. Иначе ще си измислиш някакво оправдание.
                  Съгласенсега е твой ред,после продължаваме
                  Last edited by strol; 22.07.2018, 14:22.

Коментар

Вече веднъж ти казах ,че от истината боли,всичко което съм написал аз е истина.Всичко което си написал ти са 100-процентови лъжи и изопачени истини.Никога не съм казвал ,че акциите на хима са боклук,казах,че имам но за щастие не са много,което би следвало да ти говори,че могат да са и 1000 бр. и изобщо да не ми пука колко ще се обезценят.Ти си един лъжец,един необразован и доста объркан човек.Готов съм да си меря с теб всичко пред всички тук,включително дипломите и общия успехСъщо така искам да ти кажа, а и мога да докажа,че дневните ми обороти понякога надхвърлят тези на БФБ,не прави прибързани заключения за хора които не познаваш ,за да не те направят да изглеждаш жалък в собствените ти очи.
                    Сам се закопаваш Ти предложи да се доказваш пред форума. Тогава го направи.
                    Снимай си дипломите и ги качи във форума да те видим. Ако не те е срам
                    "Също така искам да ти кажа, а и мога да докажа,че дневните ми обороти понякога надхвърлят тези на БФБ" - Айде покажи за последния месец колко си търгувал по дни с твоя лична сметка. Нали това е целта. Ако си мъж ( за което силно се съмнявам ) ще го направиш. Иначе ще си измислиш някакво оправдание.
                    Last edited by HiperioN; 22.07.2018, 12:33.

Коментар

С колко голяма точност очакваш да ти отговоря на въпросаНе е необходимо да си финансов гений,нито да си оракула от Омаха ,за да си отговориш и сам на въпроса.Малко учене,малко следване,магистратура,няколко десетилетия опит на финансовите пазари,нищо повече
                      дефакто нищо не каза

Коментар

• Първоначално изпратено от HiperioN Разгледай мнение

Потресен съм!!! Ако ти имаш магистратура по финанси, значи е от някой тотално изтърбушен университет, защото нищо не рзбираш или просто си измисляш ! А това с десетилетията опит на финансовите пазари как го сметна, че не разбрах. Да отваряш инвестора и да пишеш глупости във форума не те прави човек с опит на пазара. Така и няколко хилядолетия няма да ти стигнат за да научиш елементарни неща.
                        Нали уж имаше Хим и я беше определил за боклук. Сам се определяше като некадърник и имаше мазохистични наклонности - искаш да падне твоят избор за инвестиции - Хима!

Само като ти чета глупостите и изпитвам отчаяние какви хора има. Без НИКАКВО ПОКРИТИЕ ръсят тотални глупости. И на всичкото отгоре имат самочувствие и си вярват!
                        Беше ми смешно в началото и си мислех, че го правиш за да купиш по - евтино, но сега вече те съжалявам. Много далече си от истината! И си жалък!
                        Вече веднъж ти казах ,че от истината боли,всичко което съм написал аз е истина.Всичко което си написал ти са 100-процентови лъжи и изопачени истини.Никога не съм казвал ,че акциите на хима са боклук,казах,че имам но за щастие не са много,което би следвало да ти говори,че могат да са и 1000 бр. и изобщо да не ми пука колко ще се обезценят.Ти си един лъжец,един необразован и доста объркан човек.Готов съм да си меря с теб всичко пред всички тук,включително дипломите и общия успехСъщо така искам да ти кажа, а и мога да докажа,че дневните ми обороти понякога надхвърлят тези на БФБ,не прави прибързани заключения за хора които не познаваш ,за да не те направят да изглеждаш жалък в собствените ти очи.

Коментар

С колко голяма точност очакваш да ти отговоря на въпросаНе е необходимо да си финансов гений,нито да си оракула от Омаха ,за да си отговориш и сам на въпроса.Малко учене,малко следване,магистратура,няколко десетилетия опит на финансовите пазари,нищо повече
                          Човек, ти изобщо не внимаваш в детайлите, как очакваш да имаш адекватна преценка за нещо. И още повече за капиталов пазар???
                          Имаш огромни пропуски дори в терминология, какво да говорим за елементарни зависимости в икономиката и на база на тях да правиш анализ за глобалната икономика и капиталови пазари.
                          Та ти не знаеш как се прави анализ на една компания!

Коментар

• Може да сте глупави и елементарни, но поне сте много и можете да се допълвате

Коментар

Потресен съм!!! Ако ти имаш магистратура по финанси, значи е от някой тотално изтърбушен университет, защото нищо не рзбираш или просто си измисляш ! А това с десетилетията опит на финансовите пазари как го сметна, че не разбрах. Да отваряш инвестора и да пишеш глупости във форума не те прави човек с опит на пазара. Така и няколко хилядолетия няма да ти стигнат за да научиш елементарни неща.
                              Нали уж имаше Хим и я беше определил за боклук. Сам се определяше като некадърник и имаше мазохистични наклонности - искаш да падне твоят избор за инвестиции - Хима!

Само като ти чета глупостите и изпитвам отчаяние какви хора има. Без НИКАКВО ПОКРИТИЕ ръсят тотални глупости. И на всичкото отгоре имат самочувствие и си вярват!
                              Беше ми смешно в началото и си мислех, че го правиш за да купиш по - евтино, но сега вече те съжалявам. Много далече си от истината! И си жалък!

Коментар

• Може да си си купил дипломата , но по - скоро са ти я дали в някое отделение на 4-ти километър.
                                Last edited by HiperioN; 21.07.2018, 16:40.

Коментар

Working...
                                X