IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (CHIM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение

За толкова години явно не можеш да схванеш основната идея на БФБ,че пари се правят от врътки а не от бля,бля приказки и
    маниякална пристрастеност.
    Какво означава "врътки", щото БФБ няма достатъчна ликвидност и движения в двете посоки за врътки. С портфейл от 1000лв можеш да въртиш ама с повече.....
    Като знаеш как се правят пари, прави...., а ти обхождаш всяка тема и лееш ум и разум

Коментар

• Преци, нас все ни плашат с новото , с промяната и затова тъпчим 29години на едно място с комунистическите мутанти..
      Last edited by Kiro; 30.07.2018, 01:00.

Коментар

• Ей, голям проблем е кой ще управлява след крадливата шайка.. Ами те не бива да се махат защото веднага ще си загубим първите места в ЕС по бедност, корупция и липса на свободни медии..Сега сме си добре усещане за корупция, стабилна държава и пенсии след 35-40г. работа от 100 евро... И Борсата е супер- череши и оборот от 200000 и ниво за 10години 600..

Виж Румъния , която според БХ сме задминали са много зле..

http://news.bnt.bg/bg/a/rumnski-firm...ski-rabotnitsi

Румънски фирми търсят български работници

Днес, 20:24 • Андрей Кючуков

Румънски фирми търсят български работници и предлагат бонуси - осигурен транспорт, обучение, допълнителни материални придобивки. Работодатели и безработни от двете страни на река Дунав се срещнаха на форум в Русе.

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение

Кой трол, ти ли?
          Щото твоето мнение всеки ден е различно в зависимост от търговията през предният ден.
          Аман от всезнайковци без акции.
          Не знам защо си губите времето във форума, като не инвестирате, а само дразните и злорадствате.
          За толкова години явно не можеш да схванеш основната идея на БФБ,че пари се правят от врътки а не от бля,бля приказки и
          маниякална пристрастеност.

Коментар

• [QUOTE=strol;n3363974]
            Първоначално изпратено от olimpiec Разгледай мнение

За Бойко съм съгласен,аз също съм притеснен много и заспивам трудно,направо не знам какво ще правим ако вземе,че паднеНо повече съм притеснен за черешара,той ако падне ще е пълна катастрофа за БФБ-то
            Ами да пада Черешаря,какво по-хубаво от това.Тогава вече ще можеш ти да го заместиш,и да издигнеш в небесата "БФБ"-то и "капиталовият" ни "пазар". P.S.Въпреки всичко със "Градус"-ките на жена ми вече акциите ми станаха за над 130К лева.

Коментар

• [QUOTE=olimpiec;n3363940]
              Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение

Накрая да не се окаже тролът прав ,а правоверните скрити троловеЗа кое да се окаже тролът прав???За това,че бълвате само змии и гущери по цял ден ли,за кое.Вие тук клонираните не спирате да цоцате червените пари и чак се оливате с простотии.Не съм адвокат на никого,ама кой да смени "Боко"???Мой гост от Европа ми вика вчера,(а ходихме и до Букурещ за малко)що така се страхуват всички да не падне Боко???Ами не знам му казах,щото няма и кой да дойде вече.Тая,ако не беше и по Д-то червена почти бих и повярвал- https://www.actualno.com/politics/ta...ews_687332.htm P.S. Да видим кой ще ми изтрие поста,бързо бързо.Не съм и няма да бъда скрит трол на никого.
              За Бойко съм съгласен,аз също съм притеснен много и трудно заспивам.Направо не знам какво ще правим ако вземе,че паднеНа цяла Европа и е спукана работата,може и природни катаклизми да имаНо повече съм притеснен за черешарчето ,той ако падне ще е пълна катастрофа за БФБ-то,може да станем свидетели и на невиждана световна финансова криза
              Last edited by strol; 29.07.2018, 23:10.

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение

Накрая да не се окаже тролът прав ,а правоверните скрити тролове.
                Кой трол, ти ли?
                Щото твоето мнение всеки ден е различно в зависимост от търговията през предният ден.
                Аман от всезнайковци без акции.
                Не знам защо си губите времето във форума, като не инвестирате, а само дразните и злорадствате.

Коментар

• [QUOTE=Grosss;n3363925]

Накрая да не се окаже тролът прав ,а правоверните скрити троловеЗа кое да се окаже тролът прав???За това,че бълвате само змии и гущери по цял ден ли,за кое.Вие тук клонираните не спирате да цоцате червените пари и чак се оливате с простотии.Не съм адвокат на никого,ама кой да смени "Боко"???Мой гост от Европа ми вика вчера,(а ходихме и до Букурещ за малко)що така се страхуват всички да не падне Боко???Ами не знам му казах,щото няма и кой да дойде вече.Тая,ако не беше и по Д-то червена почти бих и повярвал- https://www.actualno.com/politics/ta...ews_687332.htm P.S. Да видим кой ще ми изтрие поста,бързо бързо.Не съм и няма да бъда скрит трол на никого.

Коментар

• Първоначално изпратено от olimpiec Разгледай мнение

Трол да си в наши дни,че и платен на всичко отгоре.Ние с теб,като не щем други искат.Кво да се прави и те ще си отидат някой ден.
                    Накрая да не се окаже тролът прав ,а правоверните скрити тролове.

Коментар

• Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнение

Когато цената се вдигне, такива като теб изчезват трайно. Няма да се появиш, нали?
                      Трол да си в наши дни,че и платен на всичко отгоре.Ние с теб,като не щем други искат.Кво да се прави и те ще си отидат някой ден.

Коментар

• Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнение

Когато цената се вдигне, такива като теб изчезват трайно. Няма да се появиш, нали?
                        Да така е но за сега няма изгледи скоро да се отървете от мен

Коментар

• Първоначално изпратено от strol Разгледай мнение

Днес сме по-добре, има някакво движение,и то в очакваната посока
                          М.... . ш..... ..й.о!

Коментар

• Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнение
                            S(uper)trol - предлагам да почнеш да тролиш в големите международни форуми, така с твоите драсканици ще предизвикаш световна криза, което съответно ще доведе и спад на хим-а и най-накрая ще можеш да си вземеш от него :-D:-D:-D
                            Не е необходимо аз да го правя , рижия се справя успешно с товаАз просто си чакам търпеливо , като комодски варан ранено биче
                            Attached Files

Коментар

• Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнение

S(uper)trol - супер я, сега като дойде пенсиятя на бабата си на 7-ми, крадваш я и бухаш цялата в хим-а
                              Защо да правя подобна глупост?Защо да пропилявам пенсията на баба?Аз искам да я инвестирам,а не да се качвам на Титаник
                              Last edited by strol; 29.07.2018, 19:32.

Коментар

• S(uper)trol - предлагам да почнеш да тролиш в големите международни форуми, така с твоите драсканици ще предизвикаш световна криза, което съответно ще доведе и спад на хим-а и най-накрая ще можеш да си вземеш от него :-D:-D:-D

Коментар

Working...
                                X