Първоначално изпратено от strol
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнениеИ кога го чакате този мечи пазар? При нулеви лихви в Европа да си хвърляш хартийките, които ти носят повече от 10% доходност, при Хим-а повече от 15%, това е все едно да чакаш Дядо Коледа лятото. Да не говорим за планините от кеш. които бавно се просмукват навсякъдеНе е необходимо да си финансов гений,нито да си оракула от Омаха ,за да си отговориш и сам на въпроса.Малко учене,малко следване,магистратура,няколко десетилетия опит на финансовите пазари,нищо повече
Коментар
-
И кога го чакате този мечи пазар? При нулеви лихви в Европа да си хвърляш хартийките, които ти носят повече от 10% доходност, при Хим-а повече от 15%, това е все едно да чакаш Дядо Коледа лятото. Да не говорим за планините от кеш. които бавно се просмукват навсякъдеLast edited by petyob; 21.07.2018, 12:26.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от strol Разгледай мнение
Не ми се влиза в подробности, ще кажа само, че в тази сложна геополитическа обстановка и очакван мечи пазар на световните борси, да смяташ, че БФБ ще остане изолиран остров на спокойствието е меко казано наивно. Акциите на Химимпорт пропуснаха златните години за растеж, както виждаме обаче 10-годишната графика изглежда като ЕКГ на мъртвец, сорри, ама вече е късно, фундамента е без значение. Не знам дали са будали тези с милионите но определено са в безизходица, защото както видяхме купувачи няма, виждаме само жалки опити да се крепи цената изкуствено. Скоро ще видим дали акцията може да поеме голямо изсипванеИ още нещо,никога не съм казвал,че за мен 1,70 е примамлива цена за вход
Другите ти " пророчества " ще ги оставя без коментар. Все пак се имаш за един от видните пророци.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от 000 Разгледай мнение
Поех няколко пъти дълбкоко въздух както ме посъветва и почвам да пиша:
Да разбирам,че си имал Хим,излязал си на тези/или близки /нива и очакваш да влезеш на около 1,7лв.
Каква ти е обосновката за цена 1,7лв?
Първо акцията е показала ,че може да поеме голямо изсипване.
Тези с милионите акции не са будали и няма да изсипват.
Това е най-подценената от ликвидните позиции и с най-голям потенциал за ръст.
Вярвам си и за това съм влязал в тази позиция.
Винаги са ми били интересни хората които продадат някъде и стават много активни-ще пада,ще пада...ще.ще......пада.Напиши го веднъж.два пъти,обоснови се и чао.Ето аз продадох преди няколко месеца цкб и зрънчо и оттогава нито чета темите,още по-малко и да пиша.
Убеден съм,че ще видим 1,7лв,ама като направят сплит.И още нещо,никога не съм казвал,че за мен 1,70 е примамлива цена за вход
Last edited by strol; 21.07.2018, 10:32.
Коментар
-
Е защо да е срамота,продадоха си хората и си щракат пръсти на морето,чакат нов вход на 1.70Само ти киснеш тук като мисирка и се молиш Богу да стане чудо
Все пак те издържат хората и ти възлагат някакви надежди.
- 1 like
Коментар
-
Дишай спокойно и не се напрягай много,не мисли за това каква ще стане цената когато на тези с милионите им омръзне да лапат мухите тук и решат да излизатМного е смешно когато пишете глупости на които самите Вие не си вярвате
Да разбирам,че си имал Хим,излязал си на тези/или близки /нива и очакваш да влезеш на около 1,7лв.
Каква ти е обосновката за цена 1,7лв?
Първо акцията е показала ,че може да поеме голямо изсипване.
Тези с милионите акции не са будали и няма да изсипват.
Това е най-подценената от ликвидните позиции и с най-голям потенциал за ръст.
Вярвам си и за това съм влязал в тази позиция.
Винаги са ми били интересни хората които продадат някъде и стават много активни-ще пада,ще пада...ще.ще......пада.Напиши го веднъж.два пъти,обоснови се и чао.Ето аз продадох преди няколко месеца цкб и зрънчо и оттогава нито чета темите,още по-малко и да пиша.
Убеден съм,че ще видим 1,7лв,ама като направят сплит.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от 000 Разгледай мнение
И още над 3000 човека.Някой с по няколко милиона в позицията.Теб те боли и обикаляш около темата и явно се молиш на Бог за чудо.Няма страшно,на 2,70лв. ще бързаш да влезеш,за да не изтървеш влака.Много е смешно когато пишете глупости на които самите Вие не си вярвате
Коментар
-
Е защо да е срамота,продадоха си хората и си щракат пръсти на морето,чакат нов вход на 1.70Само ти киснеш тук като мисирка и се молиш Богу да стане чудо
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнениеСрамота! Тука всички продадоха и нема кой да напише 2 реда.Само ти киснеш тук като мисирка и се молиш Богу да стане чудо
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от dimitar1978 Разгледай мнениеподигравайте се !
който се смее последен, се смее най-добре ;-)Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнениеНе виждам какви основания имат за отчаяние и продажби от дребните?? Последната година най-доходоностна и ликвидна ... к'во още? Е верно, че непрекъснато изскачат някакви тролчета дето се опитват да плашат дребните рибоци ..
Коментар
-
Първоначално изпратено от dolce Разгледай мнениеНякой зарежда катюшата..
По правилното е: " някой крепи катюшата "
Коментар
Коментар