Първоначално изпратено от ATILA
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнениеВдигнаха цената с 10 артии. Ми поне да бяха го направили класно с една. Така или иначе гаргарата е пълна.
От мен ги взеха, че и още 20 после...Last edited by Amsterdamm; 14.12.2016, 13:30.
Коментар
-
Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнение
Извинявай колега, аз неразбрах - т.е. ИП-тата смяташ, че са по-внимателни от играчите на платформите, или обратното?
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение
Абе то не знам защо се оплаквате ....можеше и да излиза чрез изсипване.В случая не желая да катурва цената и 5 стотинки.....какъв е проблема,така обикновено излизат поръчки които ги управлават ИП-та,а не играчи през платформите!Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от _1912_ Разгледай мнение
да
ХИМ-а стопира Софикс-а , а някой стопира ХИМ-а да расте
и този някой държи ХИМ-а да се търгува на 1,70 ................... вместо да си дръпне ордерите, да подмами биковете и да режи бичи глави този главанак е запецнал на 1,70 и не дава пиле да префръкне като същевременно и не слиза да продава под 1,70
не бърза да излиза явно, а стопира както акцията, така и софикса
Коментар
-
Първоначално изпратено от _1912_ Разгледай мнение
убива търговията тази мецата и иска да заспим зимен сън...
Коментар
-
Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнение
Абе незнам са офанзивата, ама такива тесни спредове не бях виждал оттодавна. То все едно си на NYSE и гледаш акциите на Ексонмобил...
1.695/1.700.
НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеНека офанзивата започне сега
1.695/1.700.
Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеЗа сега като че ли хима се оформя като стопер на възхода на софикса...
ХИМ-а стопира Софикс-а , а някой стопира ХИМ-а да расте
и този някой държи ХИМ-а да се търгува на 1,70 ................... вместо да си дръпне ордерите, да подмами биковете и да режи бичи глави този главанак е запецнал на 1,70 и не дава пиле да префръкне като същевременно и не слиза да продава под 1,70
не бърза да излиза явно, а стопира както акцията, така и софиксаНЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!
Коментар
-
Отвориха пътя! Вече се вижда 1.736лв. Интересното е, че акцията прави резки движения нагоре и после задържа, за да затвърди това ниво. А бе не е това дето беше две години и половина. Разбира се няма де мине и без някой айсберг, но те са за тези, които не са успели да заредят, а пък точно в този момент тях ги е страх. Така, че който го е страх да не ходи в гората. Без препоръки. Само разсъждавах на глас. Успех. Има много да гони тази акция след такова дълго и продължително смачкване..Last edited by radon222a; 13.12.2016, 16:18.
Коментар
Коментар