Първоначално изпратено от Монти
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от radon222a Разгледай мнение
Лошо, не се появяват твоите прахосмукачки!За сметка на това има желаещи да продават!
Не смеят да изсипват, че ще опре до 1.6лв.
Кой има по-здрави нерви?
Първоначално изпратено от pumpkin Разгледай мнение
Не си само ти. Вероятно и то трудно си разбира
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
По вероятно е да пуснат прахосмукачките.За сметка на това има желаещи да продават!
Не смеят да изсипват, че ще опре до 1.6лв.
Кой има по-здрави нерви?
Коментар
-
Първоначално изпратено от _1912_ Разгледай мнениеЗатегнете коланите. Очаквам да навлезем в зона с голяма турбуленция...
Коментар
-
Не те разбрах! ... Какво.....?Единствената ми препоръка: Консумирайте алкохолни напитки в умерени количества
Коментар
-
Първоначално изпратено от _1912_ Разгледай мнениеЗатегнете коланите. Очаквам да навлезем в зона с голяма турбуленция...The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Може да се продава през сесията но в края ще покрият какво е положенито с купуаве по позициите ...Времето ще покаже. Нищо сигурно няма.
Коментар
-
Не те разбрах! Баданарка ,доколкото знам е голяма четка. Какво.....?
Коментар
-
Не знам ,но може да разчитате на една баданарка във всички хим позиции преди края на сесиите тези дни....
Коментар
-
Първоначално изпратено от radon222a Разгледай мнениеКога ще пробием на 1.7лв?Излагация!
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
как реши , че мненията ни съвпадат след като не си ме питал за моето мнение?
очакваш Софикс да се покачи с 10%, а Хим&co само с 5%
всички знаем, че на всеки 10% ръст при Софикс акциите от ХИМ-групата поскъпват с 20% ............... когато Софикс пада с 10% тогава ХИМ-групата пада с 20%
ВЕСЕЛА КОЛЕДА
Коментар
-
Ами трЕбва да се притесняваш ,щото за мен качването е до 620 -630 пункта на Софикс и съВпадаме в мненията си........
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеАми трЕбва да се притесняваш ,щото за мен качването е до 620 -630 пункта на Софикс и съВпадаме в мненията си..
В момента хим направи сделки около ...
ССВ на 1,50
ХИМ на 1,67
Та най много още 5-10 % над тези цени е възможните ...не е препоръка.!
всички знаем, че на всеки 10% ръст при Софикс акциите от ХИМ-групата поскъпват с 20% ............... когато Софикс пада с 10% тогава ХИМ-групата пада с 20%
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеУспех и на теб!fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
щом още пишеш за "обратната посока", то аз съм спокоен за "правата посока" ................ истински започвам да се притеснявам когато сме на едно мнение с теб
значи посоката е ясна...
без препоръки за каквото и да било .............. другата седмица на двойката...
Ами трЕбва да се притесняваш ,щото за мен качването е до 620 -630 пункта на Софикс и съВпадаме в мненията си........
А това за обратната посока е всеизвестно и точно становище потвърдено в миналото.....
В момента хим направи сделки около ...
ЗХБГ на 40 ст.
ССВ на 1,50
ХИМ на 1,67
холдинг Варна на 33 лв.
Велграф ,галата , сила , таксун и инвестор не ни интересуват ама се вкарват милиони и там.......
Та най много още 5-10 % над тези цени е възможните ...не е препоръка.
Успех и на теб!
Коментар
Коментар