Първоначално изпратено от radon222a
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Не знам ,но може да разчитате на една баданарка във всички хим позиции преди края на сесиите тези дни....
Коментар
-
Първоначално изпратено от radon222a Разгледай мнениеКога ще пробием на 1.7лв? Излагация!
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
как реши , че мненията ни съвпадат след като не си ме питал за моето мнение?
очакваш Софикс да се покачи с 10%, а Хим&co само с 5%
всички знаем, че на всеки 10% ръст при Софикс акциите от ХИМ-групата поскъпват с 20% ............... когато Софикс пада с 10% тогава ХИМ-групата пада с 20%
ВЕСЕЛА КОЛЕДА
Коментар
-
Ами трЕбва да се притесняваш ,щото за мен качването е до 620 -630 пункта на Софикс и съВпадаме в мненията си........
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеАми трЕбва да се притесняваш ,щото за мен качването е до 620 -630 пункта на Софикс и съВпадаме в мненията си..
В момента хим направи сделки около ...
ССВ на 1,50
ХИМ на 1,67
Та най много още 5-10 % над тези цени е възможните ...не е препоръка.!
всички знаем, че на всеки 10% ръст при Софикс акциите от ХИМ-групата поскъпват с 20% ............... когато Софикс пада с 10% тогава ХИМ-групата пада с 20%
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеУспех и на теб!fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
щом още пишеш за "обратната посока", то аз съм спокоен за "правата посока" ................ истински започвам да се притеснявам когато сме на едно мнение с теб
значи посоката е ясна...
без препоръки за каквото и да било .............. другата седмица на двойката...
Ами трЕбва да се притесняваш ,щото за мен качването е до 620 -630 пункта на Софикс и съВпадаме в мненията си........
А това за обратната посока е всеизвестно и точно становище потвърдено в миналото.....
В момента хим направи сделки около ...
ЗХБГ на 40 ст.
ССВ на 1,50
ХИМ на 1,67
холдинг Варна на 33 лв.
Велграф ,галата , сила , таксун и инвестор не ни интересуват ама се вкарват милиони и там.......
Та най много още 5-10 % над тези цени е възможните ...не е препоръка.
Успех и на теб!
Коментар
-
Защо не го приемеш и в обратната посока.....по лесно е....
значи посоката е ясна...
без препоръки за каквото и да било .............. другата седмица на двойката...fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеE da баси логиката - да изтрило ми се е част от поста докато съм го редактирало. То стана малко хартии върху хартии (дано не е репо върху репото) Ами това е отчасти логиката на някои познати, но моята малко по-различна - да - ако имаш в дъщерното и в мйаката имаш дялове от различни хартиии, няма колизия, но планината е 50% малцинствено участие - обърнете внимания, че 50% от сожбствения капитал не е неин, сътответно сум оф да партс го преоразмерявате в планината двойно - едната част не е ваша (не е на акционерите!!!) а и друго - надутата планина тежи в софикса по единствена причина на бомбастик-фри-флоута който е абсолютно неадекватен, там имате поне 20 хиляди хакционера с бабешките книги - я ги нзаят я ги не знаят че ги имат - напълно умрел фрифлоут, който се отчита като такъв само на хартия. Изобщо хартия върху хартия, върху хартия - убисйтвена рекурсия, дрънка, дрънка, но дано не се изпраска по някое време)))) ))))
Просто плаче за няколко сплита и едно увеличение на капитала. И делът на бабите ще стане пренебрежим
Коментар
-
Баси логиката за планината?? Направо ме разби. Значи аз като имам акции на МЦХ и на ХЕС имам някаква моя си чтаст от тях, техните машни и съоръжения. Ако бих бил имал акции на планината то бих бил имал индиректно дял от тази част на машините и съоръженията на горните 2 от кято нямам директноНе е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеМного бе ,5,5 мил бр за два дена .Някой чужденец ли влиза?
- 1 like
Коментар
Коментар