Представи си че за да се вдига цената, някой трябва да купува, а ако цената е ниска и искаш да купиш по-голям пакет от кой ще го купиш, ами от основния акционер, ама той защо да ти продава като е евтино, ами защото ще се раздели с два, три мил. акции, но ще си вдигне пазарната капитализация с десетки милиони, т.е. и Мажоритара печели. Това за теб може да е отрицателен сигнал, но за мен че влиза някой на тези цени е положителен сигнал и този който дава милиони едва ли чака да е на минус
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
"Инвест Кепитъл" АД(фирмата мажо) намали през годината своите акции от 73,86 до 73,03, вижда се ясно в публикуваните отчети. Сега по мои сметки никой извън мажо не притежава подобен процент, с който е увеличен ФФ=> вдигат благородно по неразбираема за мен причина или считат че акциите им са надценени и момента е удобен за продажба?
Ако съм допуснал грешка в сметките, моля да ме коригира някой.
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеНали това искат всички ...по-голям фрии и по-малък мажо за всяка една компания на БФБ, или греша ?
Вероятно ще се напишат и коментари - да ама не по този начин ...
Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от k.o. Разгледай мнение
Увеличил се е от 21.16 на 23.86. Това ясно ми говори за едно, за съжаление.
Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
Вероятно ще се напишат и коментари - да ама не по този начин ...
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
Как е променен?
Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2105 Разгледай мнениеФФ е променен. Никой не коментира.The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
Бърборино, точно ти пък да обвиняваш другите в спам...
Това е поредното доказателство за сгрешената ти самооценка.Last edited by Manyface God"; 28.12.2016, 11:09.The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 000 Разгледай мнение
Няма как да го хване ток-дървото е диелектрик /не привежда ток/.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеПрав си ,носа ми е, като на Пинокио или Буратино ,сега стига спами!
Това е поредното доказателство за сгрешената ти самооценка.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнениеМонти, оплел си се в лъжи като пате в кълчища. Предполагам, че дългият ти нос, който става все по- дълъг след всяка
лъжа, скоро ще пробие монитора и ще те хване тока.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнениеМонти, оплел си се в лъжи като пате в кълчища. Предполагам, че дългият ти нос, който става все по- дълъг след всяка
лъжа, скоро ще пробие монитора и ще те хване тока.
Коментар
Коментар