Първоначално изпратено от continental
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от vankel Разгледай мнениеСъгласен съм да ти ги купя на 1.4 .
Разбира се ако имаш
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
ех, мечти...
все едно аз да напиша .............. "утре 2 лв. съгласен"
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеУтре 1.80
мисля, че така е редно и затова утре трябва да щурмуваме 1,80
мдаfuск the bеаr - give me the bееr
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от continental Разгледай мнениеУтре 1.40.
Съгласни?
все едно аз да напиша .............. "утре 2 лв. съгласен"fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение
времето за получаване на дивиденти наближава???
Коментар
-
Първоначално изпратено от 000 Разгледай мнениеПрекалено се разводни темата с каквги между хима и банката.Как аз виждам нещата:факт е,че банката се предствавя за СЕГА по-добре.Според мен цената на хима е ниска понеже минават големи обеми.Възможно е и маджо да продава за да увеличи фри флота.Но колкото повече се доближават цените на двете,толкова хима ще е по-атрактивен и смята,че ще избухне.Тогава много играчище излязат отбанката за да влязат в хима...входа ще се стесни.Пък и колкото е по-скъпа една акция,толкова повече се търси,особено от големите играчи.Пък и наближава време за дивиденти.Успех на всички!
Коментар
-
Прекалено се разводни темата с каквги между хима и банката.Как аз виждам нещата:факт е,че банката се предствавя за СЕГА по-добре.Според мен цената на хима е ниска понеже минават големи обеми.Възможно е и маджо да продава за да увеличи фри флота.Но колкото повече се доближават цените на двете,толкова хима ще е по-атрактивен и смята,че ще избухне.Тогава много играчище излязат отбанката за да влязат в хима...входа ще се стесни.Пък и колкото е по-скъпа една акция,толкова повече се търси,особено от големите играчи.Пък и наближава време за дивиденти.Успех на всички!Last edited by 0; 11.01.2017, 16:58.
Коментар
Коментар