Според мен сега е момента някой да дръпне спусъка с едно две по-големи обирания и ще видим спекулантите как ще я добутат до 2лв
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнениеВсе си мисля ,че се натиска акцията заради тези проверки и предписания за това каква част трябва да се държи от свързани лица /визирам ПФ /
Само разсъждавам ...Имам акции ...)
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Damodaran Разгледай мнение
Невероятен кораб, надявам се ФЛАГМЕНЪТ ДА ПОЕМЕ ПО СВОЯ ПЪТ И ДА ПОРИ ВЪЛНИТЕ!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнениеКрайно време е да си спомним култовата снимка, характерна за тази тема през 2007 г. Остава и Kiro да каже неговото си[ATTACH=CONFIG]n3204569[/ATTACH]
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнениес тия пакети борбата може да е за наместване в редичката за дивидентец. след това отново пакетеца ще мине при някой друг, като се подсигури дижидента през октомври
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнениес тия пакети борбата може да е за наместване в редичката за дивидентец. след това отново пакетеца ще мине при някой друг, като се подсигури дижидента през октомври
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеТова ли чакахме, или има още
Химимпорт АД 16:17 925 000 1,716 1 587 300,00
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеВъпреки всичко , те бяха и преди НГ , и съпровождат търговията от 6 месеца!Пътека се прави камък по камък!
Коментар
Коментар