IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (CHIM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Кеширалите, още повече станахте, кажете нещо.​​​​​​
    Червеното днес беше на мода.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение

имам предостатъчно от 0.90. не ме мисли. зададох въпрос и не поисках тълкуване, защо съм го задал.
      вие тук на бфб тоталноп сте изтрещяли с разчекване на всяка буква и пръдня
      Пръднята май е глобална......

Коментар

имам предостатъчно от 0.90. не ме мисли. зададох въпрос и не поисках тълкуване, защо съм го задал.
        изнервен ми се виждаш ............. успокой се

не съм те питал на колко си купил, а на въпроса ти "дали ще падне на 2,45 и дори на 2,40" отговарям, че моето мнение е , че няма да падне

don't worry be happy

fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Първоначално изпратено от Novaka_Bull Разгледай мнение
          Рано или късно всички ще продадем и когато дойде този момент всеки ще си мисли нещо............и аз продадох на 2,35 половината и не съжалявам нито за миг..........когато ми дойде седващия таргет пак ще продам или съответно купя и така...........
          то и аз продадох за да затворя репото вместо да го ролна и сега не мога да кажа, че не съжалявам ........... напротив - силно съжалявам всеки миг в който се сетя за това, но нищо не мога да направя

отделно се опитах да направя някоя стинка като продадох на 2,40 ................ но добре, че имах късмет (сънувах нещо) и бързо си купих обратно акциите на 2,35 (което обявих в темата назад) и сега изобщо не съжалявам

след време може да се окаже, че първото е било правилно, а второто е грешно, но...

Коментар

• Първоначално изпратено от Novaka_Bull Разгледай мнение
            Рано или късно всички ще продадем и когато дойде този момент всеки ще си мисли нещо............и аз продадох на 2,35 половината и не съжалявам нито за миг..........когато ми дойде седващия таргет пак ще продам или съответно купя и така...........
            И да съжаляваш, и да не съжаляваш - все тая, моментът е отминал вече. От гледната точка на днешния ден си пропуснал едни 10%, но какво тук значат някакви си 10% за 10 дни - джобни пари за семки и бонбонки. Естествено, всеки сам си решава, но и аз не разбирам колегите по позицията. които продават, при положение че е повече от видим импулсът за ръст. Ама пък що пък да не излезеш оттук и да не си купиш една софарма и да си замразиш парите за неопределен период
            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Рано или късно всички ще продадем и когато дойде този момент всеки ще си мисли нещо............и аз продадох на 2,35 половината и не съжалявам нито за миг..........когато ми дойде седващия таргет пак ще продам или съответно купя и така...........

Коментар

• Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение

в предната борсова сесия цената беше под 2,45 ................ защо тогава не купи?

не искам да плаша теб и другите продали, но не мисля, че цената ще корегира

мога и да се обоснова защо мисля така

мечти

други си мечтаят за 2 лв. ................. а трети си мислят за 1,70

Коментар

да виждаш някой да е тръгнал да продава и да бута цената надолу?

големия го няма, но на пазара са останали само онези с железните топки и не виждам паникьори на хоризонта

всеки на борда на ХИМ знае какво стиска в ръката си и лесно не може да бъде преметнат

не е препоръка - имам акции на ХИМ
                  Може и да си прав, че сме останали само стари мазохисти или млади безстрашни бичета. Аз лично имам и от 6 лв, така че май съм от мазохистите.

Коментар

• Първоначално изпратено от конфуций Разгледай мнение

Ами, време е за един мечи капан.

Само да ги преместят тези 100 хил бройки от ляво в дясно и готово.
                    да виждаш някой да е тръгнал да продава и да бута цената надолу?

големия го няма, но на пазара са останали само онези с железните топки и не виждам паникьори на хоризонта

всеки на борда на ХИМ знае какво стиска в ръката си и лесно не може да бъде преметнат

не е препоръка - имам акции на ХИМ

Коментар

до колко назад ще корегира и ще върне ли цената за няколко дена под 2,45?

в предната борсова сесия цената беше под 2,45 ................ защо тогава не купи?

не искам да плаша теб и другите продали, но не мисля, че цената ще корегира

мога и да се обоснова защо мисля така

Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение

виждам ги, ако се реализират, мисля, че спайк и до 2.40 може да има
                      мечти

други си мечтаят за 2 лв. ................. а трети си мислят за 1,70

Коментар

• Първоначално изпратено от 000 Разгледай мнение

Да,техническа грешка.Идеята е,че Хима =1,5 х Цкб
                        радвам се, че грешката е техническа...

навремето само четях форума и дори не се бях регистрирал дълго време

един ден не издържах, регистрирах се и направих забележка на форекс-играчорите, че уж търгуват, а не знаят как се пишат валутните двойки и коефицентите на които се търгуват (както сега направих забележка на теб)

и като се започна една полемика ......... десетина човека ми се нахвърлиха като основно ги предвождаше "колегата нетуърк5" .......... един-два гласа от "техните" с "половин уста" признаха, че съм прав, де...

признавам, че бях малко по-остър в думите които използвах и затова освен, че ми изтриха всичко, но и ме баннаха и т.н.

ако тогава не се бях регистрирал можеше още само да си чета форума и да не пиша тук ............... от писането така или иначе няма никаква полза

Коментар

• Първоначално изпратено от realista Разгледай мнение

Времето ще покаже, но не мисля, че греша, защото освен, че закъсняваме, ами често се движим противоположно на външните пазари. Защо?
                          Защото сме малък пазар като капитализация,брой участници,ниска финансова култура и лесно се манипулира

Коментар

• Първоначално изпратено от realista Разгледай мнение

Аз пък мисля, че съотношението м/у Хима и ЦКБ е променено, защото е променено съотношението на печалбите им. Имам и от двете поравно.
                            съотношението щеше да се промени, ако е променена структурата на притежалите на акциите

сигурно не знаеш, че ХИМ-а държи пряко 6,61% от ЦКБ и непряко (чрез свое дъщерно дружество ЦКБ Груп EАД) държи още 68,56% от акциите на ЦКБ

така, че както виждаш над 75% от печалбата на ЦКБ влиза по един или друг начин в Химимпорт и съответно добрите финансови резултати на банката се отразяват в отчета на ХИМ-а

а добрите резултати в отчетите на ХИМ по никакъв начин не се отразяват в отчетите на ЦКБ

мда

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение

Наблюденията ти са правилни, особено в краткосрочен план ( петък например май бяхме единствените на зелено и то солидно), ала изводите ти - погрешни за съжаление.
                              Времето ще покаже, но не мисля, че греша, защото освен, че закъсняваме, ами често се движим противоположно на външните пазари. Защо?

Коментар

съотношението е обратното на това което си написал

Хим/Цкб=1/1.5
                                Да,техническа грешка.Идеята е,че Хима =1,5 х Цкб

Коментар

Working...
                                X