If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
имам предостатъчно от 0.90. не ме мисли. зададох въпрос и не поисках тълкуване, защо съм го задал.
вие тук на бфб тоталноп сте изтрещяли с разчекване на всяка буква и пръдня
имам предостатъчно от 0.90. не ме мисли. зададох въпрос и не поисках тълкуване, защо съм го задал.
изнервен ми се виждаш ............. успокой се
не съм те питал на колко си купил, а на въпроса ти "дали ще падне на 2,45 и дори на 2,40" отговарям, че моето мнение е , че няма да падне
Рано или късно всички ще продадем и когато дойде този момент всеки ще си мисли нещо............и аз продадох на 2,35 половината и не съжалявам нито за миг..........когато ми дойде седващия таргет пак ще продам или съответно купя и така...........
то и аз продадох за да затворя репото вместо да го ролна и сега не мога да кажа, че не съжалявам ........... напротив - силно съжалявам всеки миг в който се сетя за това, но нищо не мога да направя
отделно се опитах да направя някоя стинка като продадох на 2,40 ................ но добре, че имах късмет (сънувах нещо) и бързо си купих обратно акциите на 2,35 (което обявих в темата назад) и сега изобщо не съжалявам
след време може да се окаже, че първото е било правилно, а второто е грешно, но...
Рано или късно всички ще продадем и когато дойде този момент всеки ще си мисли нещо............и аз продадох на 2,35 половината и не съжалявам нито за миг..........когато ми дойде седващия таргет пак ще продам или съответно купя и така...........
И да съжаляваш, и да не съжаляваш - все тая, моментът е отминал вече. От гледната точка на днешния ден си пропуснал едни 10%, но какво тук значат някакви си 10% за 10 дни - джобни пари за семки и бонбонки. Естествено, всеки сам си решава, но и аз не разбирам колегите по позицията. които продават, при положение че е повече от видим импулсът за ръст. Ама пък що пък да не излезеш оттук и да не си купиш една софарма и да си замразиш парите за неопределен период
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
в предната борсова сесия цената беше под 2,45 ................ защо тогава не купи?
не искам да плаша теб и другите продали, но не мисля, че цената ще корегира
мога и да се обоснова защо мисля така
мечти
други си мечтаят за 2 лв. ................. а трети си мислят за 1,70
навремето само четях форума и дори не се бях регистрирал дълго време
един ден не издържах, регистрирах се и направих забележка на форекс-играчорите, че уж търгуват, а не знаят как се пишат валутните двойки и коефицентите на които се търгуват (както сега направих забележка на теб)
и като се започна една полемика ......... десетина човека ми се нахвърлиха като основно ги предвождаше "колегата нетуърк5" .......... един-два гласа от "техните" с "половин уста" признаха, че съм прав, де...
признавам, че бях малко по-остър в думите които използвах и затова освен, че ми изтриха всичко, но и ме баннаха и т.н.
ако тогава не се бях регистрирал можеше още само да си чета форума и да не пиша тук ............... от писането така или иначе няма никаква полза
Аз пък мисля, че съотношението м/у Хима и ЦКБ е променено, защото е променено съотношението на печалбите им. Имам и от двете поравно.
съотношението щеше да се промени, ако е променена структурата на притежалите на акциите
сигурно не знаеш, че ХИМ-а държи пряко 6,61% от ЦКБ и непряко (чрез свое дъщерно дружество ЦКБ Груп EАД) държи още 68,56% от акциите на ЦКБ
така, че както виждаш над 75% от печалбата на ЦКБ влиза по един или друг начин в Химимпорт и съответно добрите финансови резултати на банката се отразяват в отчета на ХИМ-а
а добрите резултати в отчетите на ХИМ по никакъв начин не се отразяват в отчетите на ЦКБ
Наблюденията ти са правилни, особено в краткосрочен план ( петък например май бяхме единствените на зелено и то солидно), ала изводите ти - погрешни за съжаление.
Времето ще покаже, но не мисля, че греша, защото освен, че закъсняваме, ами често се движим противоположно на външните пазари. Защо?
Коментар