Най-елементарно е да се замислиш-близо 400 000бр. ,не обрули ли някой здраво крушата? Могат да се намерят няколко баламурника да купят 30-40 000бр,ама толкова много.Ще разберем тези дни.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Продавайте днес, че утре да има кой да купува.Аз не съм продал, защото не виждам основателна причина. Но се чудя кой изпозлзва момента да купува толкова. Искам да видя, утре броя на акционерите. Нямам препоръки. Всеки решава за себе си. Успех.
Last edited by realista; 06.02.2018, 16:45.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеНикой не пише, няма А, у, ибряяя, яхууу, а нищо особено не е станало - отличен оборот, не особено голям спад, доста бидове по позицията, изобщо почти чудесна картинка. Да видим дали утре няма да отвори с гап нагоре, както и на колко ще приключи днесПри условие, че БАТКО вчера прибираше малки пакетчета на 2,55лв., днес дали не му се услажда промоцията. Някои колеги гледат на запад какво става и го играят на БФБ, а после........
Пазете здравето ( нервите ), защото пари се печелят и се губят, но здраве - връщане няма.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеНикой не пише, няма А, у, ибряяя, яхууу, а нищо особено не е станало - отличен оборот, не особено голям спад, доста бидове по позицията, изобщо почти чудесна картинка. Да видим дали утре няма да отвори с гап нагоре, както и на колко ще приключи днесне забелязваш ли?
Коментар
� -
Никой не пише, няма А, у, ибряяя, яхууу, а нищо особено не е станало - отличен оборот, не особено голям спад, доста бидове по позицията, изобщо почти чудесна картинка. Да видим дали утре няма да отвори с гап нагоре, както и на колко ще приключи днесNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Minka Разгледай мнение
Ами аз чакам още. А червеното ще е тепърва на мода.Мненията ми не са препоръки. Имам само една препоръка - не губете пари.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнениеКеширалите, още повече станахте, кажете нещо.
Червеното днес беше на мода.
Коментар
�
Коментар