И да, не съм специалист (факт), щото от опит за спекулация тука, станах инвеститор за дълъг период, хахаха, и още съм.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Айде и аз да си кажа, не че някой ме пита.
Цял ден бях на СЕЛЛ бутона и не се реших да го натисна. Мислех да махна половината пакет, но не го направих.
Да видим дали съм сбъркал.
Все повече ми се струва, че мажо е намислил нещо, но ще видим.
Успех на всички и дано в края на играта всички сме с пълни джобове
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от radon222a Разгледай мнениеЕдин активен участник липсва - ПОЛКИ. Нещо е направил и се тае .....Да се яви на вечерна проверка.......
Коментар
-
Първоначално изпратено от radon222a Разгледай мнениеВсеки има някакви мераци и мисли, но питайте МАЖО - той определя правилата!
Коментар
-
Първоначално изпратено от dim11 Разгледай мнениеБраво за покупката и аз се замислих, но си чакам моите бройки да преминат, почти не останаха.
А и по ми би било приятно да се включа под 2,30
Коментар
-
Първоначално изпратено от dim11 Разгледай мнениеБраво за покупката и аз се замислих, но си чакам моите бройки да преминат, почти не останаха.
А и по ми би било приятно да се включа под 2,30Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнение
Бързаш да се похвалиш."000" те има за баламурник,но той е с обратна логика.Ще видим кой е кум и кой е сват....
пари и акции, кокото щеш
Коментар
-
Хубава статия !
https://money.bg/finance/zashto-se-s...D1%80%D0%B8%3F
Една корекция винаги е добре дошла когато сме били само нагоре, важното е че няма фундаментални причини за това. Някои хора даже я наричат "здравословна корекция"
Вижда се, че акцията е супер ликвидна и точно това я прави и много привлекателна. Лесен вход и изход, дано имаме повече компании на борсата с тази ликвидност за в бъдеще. А тогава ситуацията ще е ехеееееее :-))))
Спокойна вечер!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение
аз съм от баламурниците, на които днес им се изпълни поръчката на 2.43. цял ден вися там и ето че огря в края на сесията
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение
аз съм от баламурниците, на които днес им се изпълни поръчката на 2.43. цял ден вися там и ето че огря в края на сесията
Коментар
-
Първоначално изпратено от 000 Разгледай мнениеНай-елементарно е да се замислиш-близо 400 000бр. ,не обрули ли някой здраво крушата? Могат да се намерят няколко баламурника да купят 30-40 000бр,ама толкова много.Ще разберем тези дни.
Коментар
Коментар