IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (CHIM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• И да, не съм специалист (факт), щото от опит за спекулация тука, станах инвеститор за дълъг период, хахаха, и още съм.

Коментар

• Няма що, знахарска позиция
      Не е препоръка... !!!
      "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Айде и аз да си кажа, не че някой ме пита.
        Цял ден бях на СЕЛЛ бутона и не се реших да го натисна. Мислех да махна половината пакет, но не го направих.
        Да видим дали съм сбъркал.
        Все повече ми се струва, че мажо е намислил нещо, но ще видим.
        Успех на всички и дано в края на играта всички сме с пълни джобове

Коментар

• Първоначално изпратено от radon222a Разгледай мнение
          Един активен участник липсва - ПОЛКИ. Нещо е направил и се тае ..... Да се яви на вечерна проверка.......
          Продал е!

Коментар

• Един активен участник липсва - ПОЛКИ. Нещо е направил и се тае ..... Да се яви на вечерна проверка.......

Коментар

• Първоначално изпратено от radon222a Разгледай мнение
              Всеки има някакви мераци и мисли, но питайте МАЖО - той определя правилата!
              Така е , ако стане. Със сигурност над 2,50 не искам да купувам.

Коментар

• Първоначално изпратено от dim11 Разгледай мнение
                Браво за покупката и аз се замислих, но си чакам моите бройки да преминат, почти не останаха.
                А и по ми би било приятно да се включа под 2,30
                Всеки има някакви мераци и мисли, но питайте МАЖО - той определя правилата!

Коментар

• Айде и тоя почна пак ..... явно некой от блокираните си е сменил ника .... аз лично след 30 сек ще го блокирам този дим и пушек

Коментар

• Първоначално изпратено от dim11 Разгледай мнение
                    Браво за покупката и аз се замислих, но си чакам моите бройки да преминат, почти не останаха.
                    Какво значи "моите бройки да преминат"? Кои бройки имаш предвид?
                    Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Браво за покупката и аз се замислих, но си чакам моите бройки да преминат, почти не останаха.

Коментар

• Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнение

Бързаш да се похвалиш."000" те има за баламурник,но той е с обратна логика.Ще видим кой е кум и кой е сват....
                        не, няма за какво се хваля и да, ще видим какво и как.
                        пари и акции, кокото щеш

Коментар

• Хубава статия !
                          https://money.bg/finance/zashto-se-s...D1%80%D0%B8%3F

Една корекция винаги е добре дошла когато сме били само нагоре, важното е че няма фундаментални причини за това. Някои хора даже я наричат "здравословна корекция"
                          Вижда се, че акцията е супер ликвидна и точно това я прави и много привлекателна. Лесен вход и изход, дано имаме повече компании на борсата с тази ликвидност за в бъдеще. А тогава ситуацията ще е ехеееееее :-))))

Спокойна вечер!

Коментар

• Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение

аз съм от баламурниците, на които днес им се изпълни поръчката на 2.43. цял ден вися там и ето че огря в края на сесията
                            Браво и успех! Явно си разбрал,че идеята ми бе да се замислят продавачите/ не купувачите/,кой ги обира тези много бройки.БФБ, не е толкова ликвидна.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение

аз съм от баламурниците, на които днес им се изпълни поръчката на 2.43. цял ден вися там и ето че огря в края на сесията
                              Бързаш да се похвалиш."000" те има за баламурник,но той е с обратна логика.Ще видим кой е кум и кой е сват....

Коментар

• Първоначално изпратено от 000 Разгледай мнение
                                Най-елементарно е да се замислиш-близо 400 000бр. ,не обрули ли някой здраво крушата? Могат да се намерят няколко баламурника да купят 30-40 000бр,ама толкова много.Ще разберем тези дни.

Коментар

Working...
                                X