Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнение
Да няма изненадани от предложението на УС за рапределяне на печалбата
Нямам препоръки!
Коментар
-
Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнение
Да няма изненадани от предложението на УС за рапределяне на печалбата
Всеки иска, да купи ниско и да продаде високо за задоволяващ го времеви участък. Някои даже не бързат, не съм от тях.
Ако ще пропускам ползи на други места, за да закопчея едни пари тук за незнайно колко време....The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеКо стана с тоя скок, де е ?? Пфууу, голямо тътрене. Едно време какви врътки ставаха...
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеНе мога да повярвам! Къде е това даване на пари на свързани?!?!
http://pogled.info/bulgarski/krimina...ivierata.36594
п.с.нямам акции в Хим ..при чичовото същоLast edited by Protokol; 25.05.2017, 10:09.За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Иван Давидов Разгледай мнениеТъй като от няколко места получих обратна връзка, че напоследък публикациите ми в темата се приемат като саркастични, вече ще задавам конкретни въпроси с цел поддържане на многостранен диалог.
Хвала, хвала на Химимпорт? Най-добрата компания на нашата борса? Евала за добрите практики по отношение на публичността и отношението към миноритарните акционери? Така се прави?
Коментар
-
Тъй като от няколко места получих обратна връзка, че напоследък публикациите ми в темата се приемат като саркастични, вече ще задавам конкретни въпроси с цел поддържане на многостранен диалог.
Хвала, хвала на Химимпорт? Най-добрата компания на нашата борса? Евала за добрите практики по отношение на публичността и отношението към миноритарните акционери? Така се прави?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеТова днес тапата ли беше?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеСмешно е даже да коментираме .
и така вече 7г. с малки изключенияLast edited by X_Y; 23.05.2017, 15:37.
Коментар
Коментар