Един от последните лотове, който мина ми се вижда доста "къдрав" - та си мисля може и това да са последните броики на продавача!? Ама и това ще се види мнооого скоро! Това са само мои догатки като наблюдавам търговията напоследък.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Иван Давидов Разгледай мнениеТъй като от няколко места получих обратна връзка, че напоследък публикациите ми в темата се приемат като саркастични, вече ще задавам конкретни въпроси с цел поддържане на многостранен диалог.
Хвала, хвала на Химимпорт? Най-добрата компания на нашата борса? Евала за добрите практики по отношение на публичността и отношението към миноритарните акционери? Така се прави?
Коментар
-
Тъй като от няколко места получих обратна връзка, че напоследък публикациите ми в темата се приемат като саркастични, вече ще задавам конкретни въпроси с цел поддържане на многостранен диалог.
Хвала, хвала на Химимпорт? Най-добрата компания на нашата борса? Евала за добрите практики по отношение на публичността и отношението към миноритарните акционери? Така се прави?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеТова днес тапата ли беше?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеСмешно е даже да коментираме .
и така вече 7г. с малки изключенияLast edited by X_Y; 23.05.2017, 16:37.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
Ще рече човек сте от вчера на пазара.
Шегувам се, но тази позиция, както и Химимпорта не съм ги следил зорко. Никога не съм имал намерение да влизам поради обясними колебания. Но миналата година нещата добре бяха потънали с голяма вероятност за растеж. И засега не е малко отклонението на термометъра към по-топло.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
Ххххлъцнах....
Коментар
Коментар