сега погледнах оборота ...... Трагедия !!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
ivandavidov
Аз съм много склонен да понакупя и да направя оборот, ама никой не иска да изсипе... а уж е петък...
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivandavidov Разгледай мнениеНикой ли няма да се престраши да си продаде акциите днес? Или по традиция да чакаме до утре (петък)?
Май всеки чака петък, но утрешния може да ги изненада
Коментар
-
Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнениеМерси, пак! Спазили ли са срока за годишно ОС? Кога пак? Май ще трябва да посочат какво ще правят с печалбата още в следващата покана, ако съм разбрал правилно .
Не е препоръка
Или толкова си могат? Или пък другите акционери какво ги интересува все едно???
Или е обяснима цената 6 години под номинал?Last edited by FlashTrade; 03.07.2014, 23:12.
Коментар
-
ivandavidov
Никой ли няма да се престраши да си продаде акциите днес? Или по традиция да чакаме до утре (петък)?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнениеНищо сериозно. За последното ОС това: http://www.fsc.bg/public/upload/files/menu/603-2.pdf
Не е препоръкаMнението не е препоръка за търговия с ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеНапоследък петъците стана традиция да се рисуват фигурки по индексите
Липсва едно дясно рамо още...
Коментар
-
Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнениепетък като петък...ден като всеки друг
Липсва едно дясно рамо още...
Коментар
-
Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнениеKakва е причината за забраната? (може и на лични) Мерси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от radon222a Разгледай мнениеКато знам ,че утре е петък........
Коментар
-
Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнениеСамо за протокола - общото събрание на ЗХБГ, такова каквото трябва да бъде, още не е минало.Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!
Коментар
-
Хима е перфектен индикатор за пососката на пазара като цяло.Вземе ли да пада очаквайте още спад и по другите позиции.Направи един рахитен опит да да отиде на 2.05 и издъхна което показва че настройката на играчите е да излизат от позицичта респективно от пазара при малко покачване и да чакат по ниски нива.
Коментар
Коментар