IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (CHIM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• За какво им е на оня баир да се будат? Аргията имам предвид, не нанадолнището при Лешерко, БСЕ и т.н.
    Какво им е на ХИМ, че не си продадоха нищо и сега имат активи - какво нямат? Пристанища ли? Застахователно ли? Проучване на ГАЗ? Склад за Зърно? Завод за Олио? Банка ли? Кораби по Дунава ли?
    След Зрънчо, тук ще е май избухването.

Коментар

• Първоначално изпратено от Eminem Разгледай мнение

Много е вероятно и те да преценят, че му е времето да обърнат внимание на пазара. НЯМАМ!
      Абе аз имам, ама се чувствам все едно, че и аз НЯМАМ.

Коментар

• А като дадът и дивидент ще видиш.

Коментар

• Значение на графиката?

Click image for larger version

Name:	image.jpg
Views:	1
Size:	19.6 КБ
ID:	3892676

Коментар

• Първоначално изпратено от Майната Разгледай мнение
            много съм доволен от падането на пазара ) разпродадох всичко свързано с трибуквените ) купих си акции със сериозни мажоритари и те тръгнаха ) а тук блатото остава )
            Много е вероятно и те да преценят, че му е времето да обърнат внимание на пазара. НЯМАМ!

Коментар

• Първоначално изпратено от shokova terapia Разгледай мнение

Ама какво престурктурира ? Избяга от тук, доверие и софарма производни? Яко на загуба
              Ех.. не слушате ,а после ... преструктурирате!
              Такъв е шантавия път на спекуланта - удря канчето и тук и тук и тук ... като свободен електрон
              В този форум всички печелят ,няма губещи ..Не знаеш ли ??

Коментар

аз пак съм си ъпър ама в Агрия БФБ Алтерко ,Ейч Ара ) и т.н ) ама при срива безболезнено преструктурирах )
                Ама какво престурктурира ? Избяга от тук, доверие и софарма производни? Яко на загуба
                Ех.. не слушате ,а после ... преструктурирате!
                Такъв е шантавия път на спекуланта - удря канчето и тук и тук и тук ... като свободен електрон
                Не е препоръка

Коментар

Нали беше голям ъпър бе аланкоолу?? Леле колко сте прозрачни!
                  А тая книга отдавна е изгубила ценни свойства които биха я насовали ценна
                  аз пак съм си ъпър ама в Агрия БФБ Алтерко ,Ейч Ара ) и т.н ) ама при срива безболезнено преструктурирах )
                  Last edited by Майната; 14.03.2022, 12:41.
                  Умереният риск винаги печели ! ))))))

Коментар

много съм доволен от падането на пазара ) разпродадох всичко свързано с трибуквените ) купих си акции със сериозни мажоритари и те тръгнаха ) а тук блатото остава )
                    Нали беше голям ъпър бе аланкоолу?? Kолко сте прозрачни!
                    А тая книга отдавна е изгубила ценните свойства, заради които биха я назовали "ценна"
                    тук е капан за " фундаментални груйчовци"
                    Не е препоръка

Коментар

• много съм доволен от падането на пазара ) разпродадох всичко свързано с трибуквените ) купих си акции със сериозни мажоритари и те тръгнаха ) а тук блатото остава )
                      Умереният риск винаги печели ! ))))))

Коментар

• Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнение

Ако се събудят обаче! Защото две годинки сладък сън спинкат!
                        https://www.investor.bg/energetika/4...na-gaz-347700/

По отношение на Зърното и Слънчогледа - ами АГХ се търгува 5 или 6 пъти, а може и 10 пъти над ЗХБГ.
                        По отношение на ГАЗта - всеки казва, че трябват инвестиции. Ако те не искат или не могат, ДА ТЪРСЯТ ДЪРЖАВАТА!
                        Сега е момента за 500 милиона, Милиард инвестиции и за хранителен Хъб и за ГАЗ родно производство!!!
                        НЯМА ВРЕМЕ ЗА СПАНЕ!!!
                        Преди два дена писано. Още не е късно. Държавата да влезе като ивеститор така да се каже "skin in the game" не само като изкупвател, но и като ПРОИЗВОДИТЕЛ НА ЖИТО, СЛЪНЧОКГЕД, НЕФТ И ГАЗ!! КАКТО И СЪХРАНЕНИЕ И ТЪРГОВИЯ! НЯКОЛКО МИЛИАРДА ПОНЕ!
                        Има моменти, като сегашния по време на нарушени доставки, галопиращи цени и недостиг, когато ДЪРЖАВАТА ТРЯБВА ДА ДЕЙСТВА!
                        Ако чакаме на ЗХБГ, Аргия, НГАЗ - работата е умряла!
                        2020 държавата гарантира влизането в Евро Чакалнята, с 200 милионна инвестиция, сега е нужна инвестиция от над 2 МИЛИАРДА,. СЕГА, ВЕДНАГА
                        В родно производство, съхранение, преработка и търгия със ЗЪРНО, СЛЪНЧОГЛЕД, НЕФТ И ГАЗ!

Коментар

Не се занимавайте с пенита, Хари
                          Когато ИНФЛАЦИЯТА, НЕДОСТИГА НА СТОКА е на вратата ти, ти остава да купуваш само това което е все още евтино!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнение

По отношение на Зърното и Слънчогледа - ами АГХ се търгува 5 или 6 пъти, а може и 10 пъти над ЗХБГ.
                            По отношение на ГАЗта - всеки казва, че трябват инвестиции. Ако те не искат или не могат, ДА ТЪРСЯТ ДЪРЖАВАТА!
                            Сега е момента за 500 милиона, Милиард инвестиции и за хранителен Хъб и за ГАЗ родно производство!!!
                            НЯМА ВРЕМЕ ЗА СПАНЕ!!!
                            Не се занимавайте с пенита, Хари
                            Не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение

1.40 е малко.... 2+ ще е в края на годината!

НЯМА ВРЕМЕ ЗА СПАНЕ!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение

Сега е време за лев и четирийсе.
                                1.40 е малко.... 2+ ще е в края на годината!

Коментар

Working...
                                X