Хората се усетиха,че банките не са това което бяха и сега се ориентират да инвестират в други неща. Очакванията ми са по скоро оптимистични.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеМдаа, скоро ще има закъснели да си купят и на 2,50
А уж акцията не трябвало да расте, според някой "разбирачи".. Само че на пазара не му пука за тяхното мнение и докато не го проумеят ще си живуркат в посредственост
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеМдаа, скоро ще има закъснели да си купят и на 2,50
А уж акцията не трябвало да расте, според някой "разбирачи".. Само че на пазара не му пука за тяхното мнение и докато не го проумеят ще си живуркат в посредственостhttp://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана
Коментар
-
Първоначално изпратено от pienataas Разгледай мнениеза простосмъртните няма ли да има някоя стотинка дивидентче?
А къде беше когато боговете пускаха на 12% дивидентната промоция...
Коментар
-
ей това е еврейска игра .надушвам ги отдалеч , обем чутура нагори
http://prikachi.com/images.php?images/809/7539809j.jpg
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеТова не е вярно! Тази печалба и досега си е била на миноритарите. Дали ще им се раздаде и ли ще остане в акциите им като капиталова печалба, това няма отношение към дела на Хим в дружеството.
Аз оценям дивидента при ГАЗ като силно положителна новина за акциите на Хим в средно и дългосрочен план. Но пазара не е кантар да отрази едно събитие веднага след появата му... събират се положителни новини, натрупват се пакети акции в дългосрочни, институционални играчи, и намаляват същите в краткосрочни връткаджии. Така в един момент когато нещата назреят достатъчно ще има пак рали при акцията, много хора отново ще бъдат изненадани и ще се сърдят че на БФБ не се играе честно
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеТова не е вярно! Тази печалба и досега си е била на миноритарите. Дали ще им се раздаде и ли ще остане в акциите им като капиталова печалба, това няма отношение към дела на Хим в дружеството.
Аз оценям дивидента при ГАЗ като силно положителна новина за акциите на Хим в средно и дългосрочен план. Но пазара не е кантар да отрази едно събитие веднага след появата му... събират се положителни новини, натрупват се пакети акции в дългосрочни, институционални играчи, и намаляват същите в краткосрочни връткаджии. Така в един момент когато нещата назреят достатъчно ще има пак рали при акцията, много хора отново ще бъдат изненадани и ще се сърдят че на БФБ не се играе честноСъбитията не винаги отговарят на очакванията!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнениеВай, вай вай.... Нали не мислиш, че в момента Химимпорт консолидира 100 % от ГАЗ?
първо оценката на Газ и после търговото без дивидент.....
Ама много гоорещо и не ми се занимава .....
доостатъчно е и това да разхождам няколко акции в Про мрежи и продажби с цел цената на горе....
Не е препоръка...
Коментар
Коментар