Първоначално изпратено от brokerandtrader111
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнениеоще не е късно да си купят, но като ги знам как разсъждават ще се сетят да си вземат някоя акция едва на 3,50
Нека чакат - на 3,50 аз ще им продам малко
Коментар
-
Първоначално изпратено от 000 Разгледай мнениеПървоначално изпратено от brokerandtrader111 Разгледай мнениеКъде са песимистите???fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от brokerandtrader111 Разгледай мнениеКъде са песимистите???
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivandavidov Разгледай мнениеСега не просто нямам Хим, а нямам никакви акции на нашата борса и ще стоя извън пазара месец, два, а може и повече. Не очаквам сериозен срив на фондовия пазар, макар че последният ми анализ беше точно такъв, а просто реших да пренасоча парите от един вид инвестиция в друг вид.
Ще си пишем пак след няколко месеца!
Коментар
-
ivandavidov
Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнениеДавидов, сега имаш ли ХИМ?
Ще си пишем пак след няколко месеца!
Коментар
-
Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнениеима време за разтеж не бързайте другари.поне до март 2015 не виждам движение сериозно на някаде.интересното е че навънка ще падат а тук не
И това не е препоръка - всеки сам си избира....
Коментар
-
Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнениено пък идеално време за пълнене с акцииМнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!
Коментар
-
Първоначално изпратено от realista Разгледай мнениеХората се усетиха,че банките не са това което бяха и сега се ориентират да инвестират в други неща. Очакванията ми са по скоро оптимистични.
Коментар
Коментар