Първоначално изпратено от Ташунко със сапа
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
ivandavidov
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениемоя милост...1,30-1,35...преди три месеца...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениемоя милост...1,30-1,35...преди три месеца...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеФлагманът вместо нагоре тръгна надолу като Титаник.Хихи всички мислеха че 1.60 ще е най-ниската цена а то вече 1.45 стана.Колко му е да отиде и на 1.30 както някой беше споменал .
Коментар
-
Първоначално изпратено от padre Bonaventura Разгледай мнениеИ алианц това ги устройва ли, не е ли малко в повече концпиративно !?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеПри Гагарин е друга играта , някой се мъчи да и сваля цената......При всяка добра новина се изтегля и като мине ентусиазмът нарежда поръчките продава, това сеправи за пети път тази година.....последния път падна 39 а гледай колко е натрупал днес....
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеЩо да е станАло ?
с Емка - имам си затворена печ.
Emka закрита 03,08,15г + ~ 700
и нови 424 ми влязаха скоро беше , а ХИКА все още не съм я пожелал, но ако си забравила ще ти я припомня в комплект за да не се съмняваш -
- ДРУГО да те интересува ??? - защото за останалите не е !
Коментар
-
Първоначално изпратено от padre Bonaventura Разгледай мнениеНе съм сигурен вече за подкрепата, ето при гагарин не се усети днес
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениемажо...
Що стана с емката и хиката.....нещо мълчиш.....
Що да е станАло ?
с Емка - имам си затворена печ.
Emka закрита 03,08,15г + ~ 700
и нови 424 ми влязаха скоро беше , а ХИКА все още не съм я пожелал, но ако си забравила ще ти я припомня в комплект за да не се съмняваш -
- ДРУГО да те интересува ??? - защото за останалите не е !Last edited by inta53; 04.09.2015, 15:22.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеПри нас е непрекъснато така ......все сме си в криза....
Иначе при такива случай се продават най ликвидните дружества и в който някой прави подкрепа.......изкуствена...
Познай кой са те.......
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеОТ раз ! - Там където ти си мажо !
Що стана с емката и хиката.....нещо мълчиш.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеПри нас е непрекъснато така ......все сме си в криза....
Иначе при такива случай се продават най ликвидните дружества и в който някой прави подкрепа.......изкуствена...
Познай кой са те.......
ОТ раз ! - Там където ти си мажо !
Коментар
-
Първоначално изпратено от padre Bonaventura Разгледай мнениеНадеждата да не умира!. Скоро ще е деня на надеждата. (вяра надежда любов)
Може някои от играчите и да се подготвят за надутите според мен ipo на кандидат-борсови дружества - сирма и руубар, а както знаем и от миналото, преди такива събития някои спекуланти са търсели кеш за новите заигравки. Отдавна нямаше Ipo, и може на някои да им се играе. Лято, отпуски, бежански кризи, спадове при китайци, американци, руснаци, гърци т.н. страхове, Комплексно съчетание на обстоятелствата...
Познай кой са те.......
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнениеЩом не и е за пръв път съм спокоен,въпреки че след този период гледам графиките и е трябвало около 3 години да се посъвземе ......все пак ако приемем че периоди се повтарят ,надеждата остава че може да стане в относително близко бъдеще време!
Може някои от играчите и да се подготвят за надутите според мен ipo на кандидат-борсови дружества - сирма и руубар, а както знаем и от миналото, преди такива събития някои спекуланти са търсели кеш за новите заигравки. Отдавна нямаше Ipo, и може на някои да им се играе. Лято, отпуски, бежански кризи, спадове при китайци, американци, руснаци, гърци т.н. страхове, Комплексно съчетание на обстоятелствата...
Коментар
Коментар