Защо мислиш така ? Кое го налага ? Аргументирай се
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеАко падне под 1,2 тогава ще видиш какво значи падаа звезда......Last edited by X_Y; 04.09.2015, 20:04.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеМечи цвети 93 на замина на специлизация за Хамбург за няколко месеца и БФБ и е последна грижа....fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениетАзи която не помни е "мече цвети" ... ХИКА не съм пожелавал ! и под 3,10 , слагал съм поръчки на 2,7+ при свободен ресурс . Тя и Алко са твои любимци, аз избягвам да слугувам на тези които не ми връщат .
Коментар
-
Първоначално изпратено от radon222a Разгледай мнениеРепата като почнат да пукат ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениебраво за емката а за хиката беше писал че под 3,2 пак ще я пожелаеш....ама сигурно не помниш....вече година мина....почтиа
тАзи която не помни е "мече цвети" ... ХИКА не съм пожелавал ! и под 3,10 , слагал съм поръчки на 2,7+ при свободен ресурс . Тя и Алко са твои любимци, аз избягвам да слугувам на тези които не ми връщат .
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivandavidov Разгледай мнениеПри текущото положение мисля, че може и под левче да го видим, макар и не след ден-два, ами да кажем след половин година някъде.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеЗа зхбг- 30-33ст....
За холдин варна - 16-17....нова ниво го познах...
за ССВ 80-85 ст.....тук най трудно ще стане но ще стане.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеЗа ССВ и зърнени какви ти бяха прогнозите?
За холдин варна - 16-17....нова ниво го познах...
за ССВ 80-85 ст.....тук най трудно ще стане но ще стане.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от vlado64 Разгледай мнениеАз па си мисля 2,5 след половин година
Коментар
Коментар