If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
имаш богат опит от пътища, мостове, бакб, оцк, петрол и други български и чужди компании
Разбирасе че имам голям опит.... това е единственото вярно .... акции на Божков никога не съм имал а при събев съм на печалба...... при другите две имам малка загуба....
Или ще станеш за смях за пореден път с поредната си невярна прогноза.
Разбира се че ще стана за смях ..... както станах за смях за нивата 1,8. ...1,65 ..1,50 ...1,35.... друго си е да не станеш за смях като викаш уп и прогноза 3 лв....и тогава имаш верна прогноза....
Тук има доста хора който не са вързани с действителността....ти как смяташ по въпроса....ти и 10 ти ника....
Много хубаво ,че имат много активи ама печалбата която генерират е ниска и не я ли вдигнат тенденциозно нагоре все така подценена ще стои !Но както се казва -ще почакаме и ще видим!
Не съм водил бизнес счетоводство и затова да попитам:
- по-високите печалби не водят ли до по-високи данъци ?
- декларирането на "занижени" печалби дали се отразява на бизнеса на фирмата или на....... благосъстоянието на мажо
Те и Българската Лукойл бая млрд. превърта през сметките си ама колко данък плаща.
Някой знае ли колко е нейното P/E или P/B ?
п.с. не е препоръка и нямам акции тук
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
то е хубаво майтап да става ама да не се получи така че след няколко месеца да се ядосваш и да се вайкаш защо си остана само на майтап,че и този вариант го има
Не е Препоръка!!!
Оракуле, света как е тръгнал това е последното нещо на което можеш да заложиш.. а нашите овчари в бг си ги знаем, кой знае какви простотии ще забъркат все пак избори идват.
Много хубаво ,че имат много активи ама печалбата която генерират е ниска и не я ли вдигнат тенденциозно нагоре все така подценена ще стои !Но както се казва -ще почакаме и ще видим!
то е хубаво майтап да става ама да не се получи така че след няколко месеца да се ядосваш и да се вайкаш защо си остана само на майтап,че и този вариант го има
Не е Препоръка!!!
Акцията е толкова подценена, че само алчността кара купувачите да се редят в ниското..., а разбира се и глупостта на продавачите, които са готови да им пускат на тази цена!
+1
Акцията е толкова подценена, че само алчността кара купувачите да се редят в ниското..., а разбира се и глупостта на продавачите, които са готови да им пускат на тази цена!
Точно така...усреднявай....
Дъно няма ,ако хим стане под 1,2 ще паднат репата ,ако паднат репата ,ще падне цената ако падне цената ще паднат и останалите дъщерни..
Дъно няма ,ако хим стане под 1,2 ще паднат репата ,ако паднат репата ,ще падне цената ако падне цената ще паднат и останалите дъщерни..
ти най-добре го знаеш този сценарий
имаш богат опит от пътища, мостове, бакб, оцк, петрол и други български и чужди компании
При тези обороти, не само Делтасток и Бечмарк, ами и всички останли ИПета ще си дата лицензите, щото няма как с такива приходи от комисионни да живеят - така, че те са първите дето страдат от тези ниски обеми, за съжаление не правят нищо за да се подобри положението.
И какво трябва да направят според теб "за да се подобри положението " ?
Коментар