Първоначално изпратено от markoci
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Last edited by stabwound; 01.10.2015, 16:53.М.... . ш..... ..й.о!
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеПуснаха дивидента и почнахте да правите глупости. Защо по дяволите спреда между обикн. и прив. е 30 ст. при положение, че самите оставащи дивиденти са по-малко, а освен това ще се чакат във времето
Че е във времето вярно .....ма при тия ниски лихви с колко да дисконтираш тоя паричен поток ...с 2-3 стотинки вероятноНе спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеПуснаха дивидента и почнахте да правите глупости. Защо по дяволите спреда между обикн. и прив. е 30 ст. при положение, че самите оставащи дивиденти са по-малко, а освен това ще се чакат във времето
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеВсе ми е през ...... дали ще загубят лошото е че няма алтернатива, която да мисли за нас обиковените хора, всички го докарват от вдигане на данъци.......
Все пак мисля, че тиквите ще спечелят отново, но ще видим след месец
Но последно..
Може и да спечелят но с колко гласа в листите на съветници ,също е важно ...
Казуса не е дали ще спечелят а дали АБВ ,Реформаторите и Патриотите ще имат представителство за да има коалиция... понеже ги гони страх ,тиквите се заиграха с ДПС а сега и с Атака.... в момента когато падне правителството ,тръгва подкрепата надолу....и нищо не може да я спре....
А борсата ,моето мнение ,че ПФ който избягаха навън ,сега ще играят ролята на новобранеца ,ще осредняват на западните маркети ....до тогава, докато могат с нашите пари....те нямат да се върнат на БФБ ,могат да качват акциите си с малко средства , но както купуваха през 2007 вече няма да го бъде..за съжаление.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Не е отиваме към нови парламентарни до една година.....
за думите си слагам една бутилка каквато кажеш....просто такава е логиката на събитията....
Борисов когато го погнаха февруари 2013 г. ,си направи избори за да не го изгонвят изобщо....
Сега вариантите са два...
борисов ще направи нови избори след тези ако е силен и другите ще направят нови избори другата година....когато те са силни....
бОРСАТА ЩЕ ТРЪТНЕ ,КОГАТО СЕ ОБЯВЯТ НОВИТЕ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ....
Но и при двата случай Борисов ще загуби....електората на герб се топи....беше милион и шестотин а сега сигурно ще стигне 700к..
Все пак мисля, че тиквите ще спечелят отново, но ще видим след месец
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеИмпе, тези симпатяги ще спечелят месните избори, а после и следващите парламентарни отново
Не знам защо, но има много народ дето им вярва и гласува за тях
Не е отиваме към нови парламентарни до една година.....
за думите си слагам една бутилка каквато кажеш....просто такава е логиката на събитията....
Борисов когато го погнаха февруари 2013 г. ,си направи избори за да не го изгонвят изобщо....
Сега вариантите са два...
борисов ще направи нови избори след тези ако е силен и другите ще направят нови избори другата година....когато те са силни....
бОРСАТА ЩЕ ТРЪТНЕ ,КОГАТО СЕ ОБЯВЯТ НОВИТЕ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ....
Но и при двата случай Борисов ще загуби....електората на герб се топи....беше милион и шестотин а сега сигурно ще стигне 700к..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеКой ще инвестира в държава, управлявана от престъпник? Винаги, когато бойкоборисов е на власт, борсата се срива. Да не говорим, че няма никаква мисъл дори за развитие на капиталовият пазар - да не говорим за престъпното изказване на онова животно - горанов - проклетдае, проклетдае, проклетдае... с каква наслада му причинявам болка през моите клиенти - не мога да опиша просто.
Не знам защо, но има много народ дето им вярва и гласува за тях
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеПо твойта логика да затворят борсата и всички да го ударят на ядене и пукница.
За 8 години избягаха две трети от инвеститорите,след още 8 никой няма да има .Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Konsultant Разгледай мнениеЗдрасти,
Пари има:
1. Около 80 млрд. лв. в банките на депозити - ЮЛ и домакинства;
2. Около 10 млрд. лв. ПОК;
3. Над 1 млрд. лв. в КИС;
4. По спомен само европейските КИС управляват над 2 трилиона евро и т.н.
Въпросът е, че преди да се насочат към БФБ трябва да има политическа стабилност, последователност и предвидимост, както и подходящи макро данни, вкл. и в глобален аспект.
Подходящо ръководство: премиер, министър на финансите, на икономиката, КФН, ЦД, БФБ /колкото по-бързо се приватизират по-добре/, БНБ и т.н.
Някой от тези факти дали е налице?
Поздрави!Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Konsultant Разгледай мнениеМи избягалите са отражение на това, което съм описал.
Мога да изброя и доста други мултинационални, глобални и/или европейски инвеститори в различни сектори, които избягаха от БГ.
Коментар
-
Konsultant
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеПо твойта логика да затворят борсата и всички да го ударят на ядене и пукница.
За 8 години избягаха две трети от инвеститорите,след още 8 никой няма да има .
Мога да изброя и доста други мултинационални, глобални и/или европейски инвеститори в различни сектори, които избягаха от БГ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Konsultant Разгледай мнениеЗдрасти,
Пари има:
1. Около 80 млрд. лв. в банките на депозити - ЮЛ и домакинства;
2. Около 10 млрд. лв. ПОК;
3. Над 1 млрд. лв. в КИС;
4. По спомен само европейските КИС управляват над 2 трилиона евро и т.н.
Въпросът е, че преди да се насочат към БФБ трябва да има политическа стабилност, последователност и предвидимост, както и подходящи макро данни, вкл. и в глобален аспект.
Подходящо ръководство: премиер, министър на финансите, на икономиката, КФН, ЦД, БФБ /колкото по-бързо се приватизират по-добре/, БНБ и т.н.
Някой от тези факти дали е налице?
Поздрави!
За 8 години избягаха две трети от инвеститорите,след още 8 никой няма да има .
Коментар
-
Konsultant
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеЧе кво му има на сегашното правителство и сегашния минфин
Коментар
Коментар